Simona Ionescu / Redactor Șef

Paște cu lacrimi pentru Victor Slav. Frumușelul e urmărit de ghinioane

Paște cu lacrimi pentru Victor Slav. Frumușelul e urmărit de ghinioane
Trei ani de iubire ca-n povești, dar viața lui Victor Slav s-a schimbat radical. Situația grea prin care trece fostul prezentator.

Și-a vândut restaurantul, acum a fost trădat de ființa la care se aștepta cel mai puțin. Îi plânge sufletul lui Victor Slav.

Victor Slav și Selina și-au spus adio, când toată lumea se aștepta să ajungă în fața altarului. Deși vedeta nu a specificat care e motivul pentru care au ales să meargă pe drumuri diferite, se pare că partenera i-a pus coarne.

Sursele spun că l-ar fi căutat pe fostul iubit, care e stabilit peste hotare și puțin căsătorit. „În timp ce Victor era plecat să filmeze o reclamă la Cluj, Selina și-a contactat fostul iubit, care locuiește în străinătate. Între ei au avut loc mai multe conversații. I-a trimis și o serie de fotografii indecente cu ea.

„L-a contactat pe Victor Slav și i-a arătat toate conversațiile dintre Selina și soțul său”

I-a spus că este singură de ceva timp, că ar dori să reia relația. Și s-a oferit să retrăiască alături de acesta vremurile de altădată. Mai mult, Selina și-a schimbat și lookul, pentru a semăna cu soția fostului său iubit. Aceasta din urmă l-a contactat pe Victor Slav și i-a arătat toate conversațiile dintre Selina și soțul său.

După întoarcerea lui de la Cluj, el a confruntat-o pe Selina. Ea i-ar fi reproșat că el este tot timpul plecat și că nu-i mai acordă suficientă atenție”, au spus sursele pentru Cancan.

Victor Slav a recunoscut tot

Întotdeauna transparent când vine vorba de viața sa, Victor Slav a recunoscut că nu mai formează un cuplu cu Selina, dar a spus că au rămas prieteni. „Noi ne-am despărțit încă din luna septembrie.

Fiecare locuiește în altă parte, eu m-am mutat. Am fost însă mereu discret cu viața mea personală și nu am vorbit despre aceasta. De cinci ani, de când m-am despărțit de Bianca, evit să vorbesc despre viața mea personală.

„Trece printr-o situație asemănătoare cu tatăl ei. Nu am ce să-i reproșez”

Eu și Selina am rămas prieteni, suntem în relații foarte bune. Nu ne-am certat, doar că punctele noastre de vedere nu mai coincideau, aveam viziuni diferite. Ne leagă totuși mai mult de trei ani. Și zilele trecute ne-am văzut. A fost alături de mine în momentele grele prin care am trecut, și eu sunt alături de ea.

Trece printr-o situație asemănătoare cu tatăl ei. Nu am ce să-i reproșez. De când ne-am despărțit, fiecare este liber să facă ce vrea”, a mărturisit fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Și-a pierdut tatăl înainte de Crăciun

Despărțirea de Selina nu e singurul moment greu prin care a trecut Victor Slav în ultima el perioadă, pentru că înainte de Crăciun tatăl său a plecat la Ceruri. „Numai eu știu prin ce trec. De patru luni parcă nu mai sunt om. Tata a murit în luna decembrie, era sănătos, nu avea vreo suferință. Avea doar 69 de ani. Nimeni nu se aștepta. Totul a fost așa brusc, în urma unui infarct care a precedat, după cum au zis doctorii o embolie pulmonară”, a declarat Victor cu puțin timp în urmă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre