Simona Ionescu / Redactor Șef

Paula Chirilă a ajuns pe mâna medicilor

Paula Chirilă a ajuns pe mâna medicilor
Paula Chirilă a ajuns pe mâna medicilor. S-a simțit rău și nu a mai rezistat. Se pare că stomacul îi dă de furcă.

Paula Chirilă (45 de ani) este actriță de film, radio, teatru și voce din România. De asemenea, ea este și prezentatoare de televiziune. Sezonul acesta a revinit pe micile ecrane, alături de un realizator de top.

Paula Chirilă a ajuns pe mâna medicilor

Paula Chirilă a fost din nou prezentă la Xtra Night Show, la Antena Stars.

Actrița i-a ținut locul cu brio două zile prezentatorului Dan Capatos în emisiune pentru că acesta a fost liber. S-a descurcat de minune, mai ales că a avut și un subiecte ”fiebinte”.

Paula Chirilă a dezbătut cu invitații săi noua relație pe care Bianca Drăgușanu a început-o cu Gabi Bădălău. De asemenea, a avut și intervenții telefonice cu afaceristul și fosta lui parteneră, Claudia Pătrășcanu.

Însă, la un moment dat, durerile au devenit insuportabile și a fost chemată Salvarea. Se pare că actrița are probleme digestive, a anunțat Dan Capatos.

Paula Chirilă a spus încă de la început că are dureri la nivel abdominal, însă a rezistat timp de două ore. Până la urmă, a fost nevoie de intervenția medicilor.

Paula Chirila va fi supusă unui control medical amănunțit, pentru a se stabili care este problema medical.

Dan Capatos a început anul în forță la Xtra Night Show, dar la Antena Stars.

De săptămâna trecută, emisiunea beneficiază din nou de o prezență feminină, Paula Chirilă.


O actriță româncă a făcut foamea în tinerețe. A mărturisit tot

Ce scrie la Dan Capatos în buletin? Este căsătorit cu o frumoasă jurnalistă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre