Dan Capatos a fost scos din grila Antena 1, după 13 ani. La ce televiziune se mută

Dan Capatos a fost scos din grila Antena 1, după 13 ani. La ce televiziune se mută
Simpaticul jurnalist Dan Capatos a primit o veste neplăcută: emisiunea „Xtra Night Show” pe care o realizează de 13 ani la Antena 1 a fost scosă din grilă.

De luni, 11 ianuarie, late-night show-ul „Xtra Night Show” nu va putea fi urmărit ca de obicei, la Antena 1. Emisiunea realizată de Dan Capatos a fost scosă din grilă. Ce soluție a găsit jurnalistul.

Dan Capatos a fost scos din grila Antena 1, după 13 ani

Începutul anului aduce o surpriză mare în televiziune, după ce o importantă emisiune TV de la Antena 1 a fost scoasă total din grila TV, după 13 ani. Cunoscutul prezentator Dan Capatos, cu tot cu show-ul pe care îl prezintă, au ajuns la un alt post TV din același trust.

De luni, 11 ianuarie, late-night show-ul „Xtra Night Show” va putea fi urmărit pe canalul Antena Stars. Dan Capatos va fi programat de la ora 22.30, la 00.30, în timpul săptămânii, dar va avea o zi în plus. Odată cu trecerea la Antena Stars, vor fi cinci emisiuni, de luni până vineri. În locul lui Capatos, Antena 1 va difuza Observatorul de noapte.

De ce a fost scoasă din grilă emisiunea „Xtra Night Show”

Emisiunea se vedea pe Antena 1 după încheierea programului principal din prime-time. De obicei, la 23:00 sau după 23:30, dar din acest an începea și mai târziu, după ce postul Intact a decis în timpul stării de urgență din martie să difuzeze Observatorul de noapte, cu Valentin Butnaru. ”Xtra Night Show” începea, așadar, mult după miezul nopții.

Jurnalistul Dan Capatos a început să modereze emisiunea „Un Show Păcătos” în 2007, o producție ce a atras de-a lungul istoriei mai multe amenzi. Transformarea show-ului s-a făcut la început de 2017, dar subiectele au rămas aceleași.

Dan Capatos este cunoscut de o țară întreagă și urmărit la miezul nopții, unde prezintă emisiunea mondenă ”Xtra-Night-Show”. Jurnalistul are un simț al umorului peste măsură, este haios și curiosSuccesul emisiunii „Xtra Night Show” pe care Dan Capatos o prezintă alături de bunul său Cătălin Bordea este formatul de tip tabloid, care a atras publicul chiar și la orele târzii de difuzare.


Loredana Groza a renunțat la machiaj. Iată cum arată, de fapt, diva

Recomandarile noastre