Loredana Groza a renunțat la machiaj. Iată cum arată, de fapt, diva

Loredana Groza a renunțat la machiaj. Iată cum arată, de fapt, diva
Are 50 de ani, e sexy, provocatoare, nu se sfiește să apară în ținute sumare și, mai nou, a renunțat și la machiaj. Gata cu orele petrecute pe mâna make-up-artiștilor. Loredana Groza a luat o decizie radicală.

Loredana Groza este fără doar și poate una dintre cele mai lonvegive și populare artiste din showbiz-ul românesc, capabilă să se reinventeze permanent și să țină fanii în priză la vârste la care, alte dive se gândesc serios la pensionare. Zilele acestea vedeta  care a bifat jumătate de secol de viață a luat o decizie radicală. A renunțat la machiaj și se dezvăluie fanilor așa cum e ea „pe persoană fizică”. Vedeți imaginile și spuneți dacă poate comenta cineva, ceva.

Chiar nemachiată, Loredana Groza arată impecabil. Vedeta se află în vacanță în Mexic, zilele acestea, unde face parada costumelor de baie sumare și pozează în posturi provocatoare. Noaptea trecută a dansat până dimineață, și s-a răsfățat cu mâncăruri exotice, la o petrecere care amintește de „vremurile bune” când nici nu ne gândeam la posibilitatea apariției unei pandemii.

Bronzată deja, în zilele de vacanță în care a profitat de soarele mexican, Loredana Groza dovedește că tot ce are nevoie o divă de vârsta ei e distracție, relaxare și ultraviolete.

Loreadana Groza e în Tulum (Mexic), alături de o adevărată gașcă de prieteni, printre care desginer-ul Adeline Catinas, dar și Ema Uta, un make-up artist cunoscut în domeniu.

Două dive în Mexic, dar păstrează distanța

Așa cum Rețete și vedete a scris și o altă vedetă se află în aceste zile în Mexic. Este vorba de Delia, binecunoscuta jurată X Factor. Totuși, divele par să nu se fi intersectat.

Delia a fost în Cancun, a spus că e „nașpa, ca în Antalya”, iar acum vizitează locuri din Yucatan. A ajuns până la Valladolid, locul de care se leagă, istoric vorbind, primul dialog referitor la drepturile omului ( n.r. – dezbaterea din 1550 dintre misionarul Bartolome de las Casas şi filosoful Juan Gines de Sepulveda privind statutul amerindienilor din Lumea Nouă).

Sursa foto: Instagram

Dan Negru din nou în topuri. Acum, doar pe locul 2

Recomandarile noastre