Simona Ionescu / Redactor Șef

Pavel Bartoș, răsfăț maxim din partea mamei Irinei Rimes. Am aflat rețeta

Pavel Bartoș, răsfăț maxim din partea mamei Irinei Rimes. Am aflat rețeta
Pavel Bartoș este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România. Joacă în spectacole de teatru și în filme, și are un succes nebun cu proză la public. Vedete, tinere, mame, toate sunt cucerite de simpaticul actor.

Mama Irinei Rimes i-a căzut de-a dreptul în mreje lui Pavel Bartoș, iar cei doi au ajuns să aibă o relație de invidiat. Femeia îl răsfață cum nu își răsfață fiica, când vine în România. Îi trimite inclusiv desertul preferat la filmări. Așa s-a întâmplat și zilele trecute, când Pavel Bartoș i-a putut face pe toți să îl invidieze, și în special pe Smiley.

Pavel Bartoș a primit, de  la mama Irinei Rimes, livrare specială „de dulce” pentru pauza de masă de la filmările pentru „Vocea României”. Artistul nu a rezistat să nu se laude.

Irina Rimes o iubește mult pe mama sa, Valentina. Femeia trăiește în Republica Moldova, dar își vizitează fiica la București, ori de câte ori are posibilitatea (Cancan.ro)

Pavel Bartoș le face în ciudă la toți cu tratația lui specială. A primit clătite „Cușma lui Guguță”, și s-a pus să le savureze închinând un pahar plin cu lapte, în sănătatea tuturor.

Irina Rimes s-a născut în Republica Moldova, însă, ulterior, s-a mutat în România, iar succesul și notorietatea au apărut în 2016, odată cu lansarea melodiei „Visele”. Părinții săi și fratele său mai mic, Vitali, trăiesc în continuare acolo. Valentina Rîmeș o vizitează deseori pe fiica sa.

Cum se prepară rețeta „Cușma lui Guguță”

Ingrediente: 300 g făină, 100 g zahăr, 1 păstaie de vanilie, 5 ouă, 1 vârf de praf de copt, 1 praf de sare, 500 ml lapte proaspăt gras (clătite);  500 g brânză mascarpone, 400 ml frișcă lichidă, 150 g zahar pudră, 1 păstaie de vanilie, 2 borcane  de compot de vișine, 50 g ciocolată neagra.

Așa arată „Cușma lui Guguță”, desertul preparat special de mama Irinei Rimes pentru Pavel Bartoș (Kaufland.ro)

Mod de preparare: Pentru clătite se bat ouăle împreună cu zahărul. Se toarnă laptele în fir subțire, amestecând mereu. În final se adaugă și faina cernută împreună cu praful de copt, păstaia de vanilie și sarea.

Se amestecă până se obține o compoziție omogenă, care se lasă să se odihnească 10-15 minute.

Clătitele se prăjesc pe rând, în tigaia încinsă, unsă cu puțin ulei. Acestea se lasă să se răcească înainte de a le umple. Pentru a nu se usca se acoperă cu un șervet umed.

Pentru cremă, se amestecă brânza mascarpone, zahărul pudră și miezul de la a doua păstaie de vanilie, cu mixerul la viteza mare, până nu se mai simte zahărul. Separat, se bate frișca lichidă până devine fermă. Se adaugă frișca peste mascarpone și se amestecă ușor cu spatula, cu mișcări de împăturire.

Asamblare: vișinele din compot se scurg bine și se tamponează cu un prosop de hârtie pentru a absorbi excesul de suc. Pentru asamblare se pun vișinele în mijlocul clătitelor și se rulează cât se poate de strâns. Pe un platou suficient de mare, puneți un strat de cremă (2 – 3 linguri), iar deasupra, primele 4 clătite. Urmează alt strat de cremă, peste care se pun 3 clătite, din nou cremă, alte 2 clătite deasupra. Mai puneți un strat de cremă și clătita din vârf. Se îmbracă întreaga prăjitură – piramidă în cremă și se decorează cu ciocolată dată pe răzătoare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre