Simona Ionescu / Redactor Șef

Pepe și-a făcut o schimbare de look și nimeni nu-l mai recunoaște. Parcă e alt om! Imaginea momentului

Pepe și-a făcut o schimbare de look și nimeni nu-l mai recunoaște. Parcă e alt om! Imaginea momentului
Pepe s-a transformat total. Nimeni nu s-a gândit că o să-l vadă vreodată așa.

Ajuns la vârsta de 40 de ani, Pepe a simțit nevoia să facă ceva cu totul ieșit din comun. Nimeni nu l-a recunoscut.

Pepe a simțit nevoia de o schimbare radicală. Iată ce a ieșit

A fost și va rămâne unul dintre cei mai talentați și iubiți artiști din România, dar și o persoană extrem de sinceră. Recent, cântărețul le-a spus fanilor că a vrut să facă o transformare totală, așa că a hotărât să renunțe la celebrele sale bucle și să se tundă scurt.

Ce a ieșit l-a șocat atât de tare, încât a spus că atunci când se privește în oglindă, pur și simplu nu se mai recunoaște. Ce-i drept și fanii săi au rămas fără cuvinte, însă toată lumea a mărturisit că noul look îl prinde foarte bine, mai mult, îl întinerește. „Nu mă recunosc”, a reacționat Pepe pe internet.

Cântărețul va deveni tătic de băiat

După o relație frumoasă cu Raluca Pastramă care, din nefericire, s-a lăsat cu un divorț dureros pentru amândoi, Pepe și-a găsit fericirea în brațele lui Yasmine Ody. Iar acum numără zilele până când va deveni din nou tătic. De data asta, de băiat.

”Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare. Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a declarat Pepe, cu ceva timp în urmă, în cadrul unui spectacol.

E totul pregătit

Recent, artistul a declarat că totul e pregătit pentru naștere, iar cei doi au hotârăt ca micuțul să poarte numele tatălui. „Îmi aștept băiatul. Suntem pregătiți. Nu e nimic special, dar e pregătit tot. Sunt foarte organizat. (…) Botezul va fi cât se poate de discret și cât se poate de normal, încerc să mă bucur de familia mea, încerc să fiu cât mai prezent în viața celor care mă iubesc și mă respectă, să le transmit tot ceea ce e important pentru noi. (…)

Vine și Pepe… tare, din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?! Cine ar putea să îi pună numele copilului lui ”Pepe”, nu eu?! Două luni mai are, două luni și un pic”, s-a destăinuit vedeta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre