Simona Ionescu / Redactor Șef

Performanță la 79 de ani. Această vedetă a devenit părinte din nou

Performanță la 79 de ani. Această vedetă a devenit părinte din nou
A deveni părinte este întotdeauna o mare bucurie. Iar vedetele nu se privează de aceasta. Nu puține sunt vedetele care fac mulți copii. Una din acestea a devenit părinte la venerabila vârstă de 79 de ani, anunțul tocmai a fost făcut.

Robert De Niro dezvăluie că „tocmai a avut un copil” la 79 de ani. Acum, celebrul actor este  tatăl a 7 copii. El a făcut anunțul în cadrul unui interviu despre noul său proiect, „About My Father”, scrie People. Într-o discuție cu ET Canada, câștigătorul de Oscar, în vârstă de 79 de ani, a dezvăluit că a devenit părinte din nou, pentru al șaptelea copil al său, în timpul unei discuții despre  parenting și despre cel mai recent film al său, „About My Father”.

Robert De Niro a dezvăluit că mai are un copil, al șaptelea

„Vreau să spun, nu există nicio cale de scăpare cu copiii. Nu-mi place să fiu nevoit să fac legea și lucruri de genul acesta. Dar, (uneori) nu ai de ales, a explicat el. Și orice părinte, cred, ar spune același lucru. Întotdeauna vrei să faci ceea ce este bine pentru copii și să le acorzi beneficiul îndoielii, dar uneori nu poți”.

Când reporterrul l-a întrebat pe De Niro despre cei șase copii ai săi, el a corectat: „Șapte, de fapt. Tocmai s-a născut un copil”. Robert de Niro s-a limitat  la a da vestea, fără să ofere alte detalii despre cel mai nou membru al familiei sau despre partenera sa.

Robert De Niro, șase copii și o iubită tânără

Robert De Niro are șase copii din relații anterioare. De Niro și prima sa soție, Diahnne Abbott, sunt părinții fiicei Drena, în vârstă de 51 de ani, și ai fiului Raphael, în vârstă de 46 de ani. În 1995, el a mai devenit tatăl unor gemeni, Julian și Aaron, acum în vârstă de 27 de ani, cu fosta sa iubită, modelul și actrița Toukie Smith.

De Niro mai are un fiu, Elliot, de 24 de ani, și o fiică Helen Grac, acum în vârstă de 11 ani, cu fosta sa soție, Grace Hightower. Anul trecut apăreau imagini cu cea care a fost menționată ca fiind iubita actorului, Tiffany Chen, în timpul unei vacanțe, în Spania. Alături de cei doi, în imaginile apărute, se afla și fiica cea mică a actorului, un indiciu că relația lui De Niro cu tânăra este una solidă.

Sursa foto: Pixabay, Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre