Simona Ionescu / Redactor Șef

Petiție împotriva lui actriței Amber Heard. Fanii lui Johnny Depp o vor pedepsită

Petiție împotriva lui actriței Amber Heard. Fanii lui Johnny Depp o vor pedepsită
Amber Heard a criticat o „campanie” creată pentru a o elimina din rolul din viitorul film Aquaman 2.

Actrița în vârstă de 34 de ani, care a fost criticată de fanii lui Johnny Depp după ce el a pierdut cazul de calomnie împotriva The Sun, a rămas încrezătoare că se va întoarce la rol, atunci când va începe producția.

Petiția are 1 milion de semnături

Se întâmplă după ce fanii au lansat o petiție pentru a o elimina, care a continuat să câștige adepți în online și a primit peste 1 milion de semnături până acum. În ciuda apelurilor pentru a o „scoate” din film, Amber a dezvăluit că eeste încântată să se întoarcă în platou, pentru personajul Mera. Cu toate acestea, filmul nu a primit încă undă verde, ceea ce înseamnă că nu a fost confirmat niciun casting.

„Sunt foarte entuziasmată de cantitatea de iubire a fanilor și de aprecierea fanilor pe care le-a dobândit Aquaman și că a adunat atât de mult entuziasm pentru Aquaman și Mera încât înseamnă că ne vom întoarce. Sunt atât de încântată să filmez asta, a declarat recent Amber.

Amber a continuat să sugereze că filmările ar putea începe încă de anul viitor și este încrezătoare că va fi din nou în distribuție.

„Zvonurile plătite și campaniile plătite pe rețelele de socializare nu dictează decizii deoarece nu au nicio bază în realitate. Doar fanii au făcut ca Aquaman și Aquaman 2 să se întâmple. Sunt încântată să încep anul viitor”, a spus Amber.

Fanii lui Johnny Depp au făcut o petiție pentru ca actorul să revină în filmul Animalele Fantastice

Amber a făcut obiectul unui abuz online după ce fostul ei soț Johnny Depp, în vârstă de 57 de ani, a pierdut cazul de calomnie în urma unui articol care îl numea „bătăuș de soție” pe 2 noiembrie. Depp a negat că ar fi fost abuziv față de Amber și și-a acuzat fosta soție că ar fi fost violentă în timpul relației lor, lucru pe care Amber îl neagă. Procesul de calomnie i-a văzut pe Johnny și Amber făcând lumină în relația lor la High Court din Londra.

De când procesul s-a încheiat, lui Johnny i s-a cerut să demisioneze din rolul său în cel de-al treilea film cu Animale Fantastice. O petiție pentru ca actorul să revină la film a primit deja 190.000 de semnături pe Change.org.

Prințesa Diana, noi episoade din serial. Cum a recreat The Crown momentele istorice

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre