Prințesa Diana, noi episoade din serial. Cum a recreat The Crown momentele istorice

Prințesa Diana, noi episoade din serial. Cum a recreat The Crown momentele istorice
Prințesa Diana strălucește alături de cei doi fii ai ei în fotografile exclusive din cel de-al patrulea sezon al seriei Netflix The Crown.

Scenele pline de bucurie o surprind pe Diana (Emma Corrin) jucându-se cu prinții William și Harry (Lucas Barber Grant și Arran Tinker), recreând imagini reale ale lor, care datează din anii ’80.

Serialul, care revine duminică, pătrunde în căsnicia ei traumatică cu prințul Charles și bulimia rezultată din stilul ei de viață.

The Crown vs imaginile reale

În fotografiile originale, făcute la casa familiei Gloucestershire, Highgrove, Charles se află și el în piscină, dar în The Crown, actorul Josh O’Connor, în vârstă de 30 de ani, care îl interpretează, urmărește scena de pe margine.

„Au fost destul de multe scene intense între mine și Josh pe tot parcursul acestui sezon, așa că a fost minunat să o pot înfățișa pe Diana ca mamă și familia în vremurile fericite. A fost atât de distractiv să filmăm scenele cu genialul nostru Will. Vedem în turneul australian cât de dedicată era Diana ca mamă atunci când refuză să lase copilul în urmă”, a declarat Emma, ​​în vârstă de 24 de ani.

La primul turneu oficial al cuplului în Australia și în Noua Zeelandă din 1983, Diana a fost ca o floare ofilită. Dar prin cea de-a doua vizită acolo, în 1988, ea a înflorit într-un superstar și s-a bucurat de momente precum oferirea unor premii salvamarilor din Sydney.

Descoperire epocală în Myanmar. Care e treaba cu noua specie

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre