Simona Ionescu / Redactor Șef

Petrecăreții de la Tuzla amendați dar fericiți: nu i-a întrebat nimeni ce au consumat

Petrecăreții de la Tuzla amendați dar fericiți: nu i-a întrebat nimeni ce au consumat
Oamenii legii au spart o petrecere, noaptea trecută, organizată clandestin pe o plajă din Tuzla. S-a lăsat cu amenzi, dar toată lumea e fericită. Ar fi fost mai grav dacă participanții ar fi fost verificați cu privire la ce au consumat. Așa au de plătit mai puțin de 100 de euro fiecare.

”În cursul nopții trecute (vineri spre sâmbătă n.r.), în jurul orei 1:00, jandarmii constănțeni au fost sesizați cu privire la faptul că pe plaja din comuna Tuzla are loc un eveniment artistic la care participă mai multe persoane, fără să fie respectate măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-COV-2”, se arată în comunicatul transmis de jandarmi.

Oamenii legii relatează că petrecerea de pe plajă era întreținută de un DJ, care mixa la volum maxim muzica, în fața mai multor participanți, care dansau. Oamenii legii au oprit imediat distracția și au dat sancțiuni. Organizatorul a fost sancționat contravențional cu amenda de 2.000 de lei, iar participanții aflați la fața locului au fost amendați, în total, cu suma de 8.000 de lei.


Adio colăcei, bun venit siluetă! Rețetă ultrarapidă pentru a slăbi 10 kilograme

Tu te-ai îndrăgosti de ea?


”Reamintim tuturor cetățenilor faptul că pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență – 112 sau pot sesiza cel mai apropiat echpaj de jandarmerie, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârșirea unor astfel de fapte”, se mai arată în comunicatul transmis de autorități. Din primele informații, se pare că 18 persoane ar fi fost amendate.

De când s-a ridicat izolarea, jandarmii și polițiștii intervin în legătură cu petreceri care au loc. Chiar în primele două zile de la ridicarea restricțiilor a început dezmățul.  În Parcul Herăstrău a fost organizată o petrecere grandioasă la unul dintre cele mai luxoase localuri de lux din Capitală. O zi mai târziu, pe plaja Shut Up, a lui Vladimir Drăghia ( Mamaia Nord) a avut loc un eveniment similar.

Sursa foto: Pixabay / Geralt

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre