Tu te-ai îndrăgosti de ea?

Tu te-ai îndrăgosti de ea?
”M-am îndrăgostit”. Asta a scris juratul emisiunii iUmor pe Instagram. La cum arată blonda, nici nu ai avea cum, altfel. E nevoie însă de o privire mai atentă.

Celebrul jurat al emisiunii iUmor, Mihai Bendeac, este un adevărat maestru al surprizelor, iar asta se vede nu numai în timpul emisiunii. Acum o zi și-a pus toți fanii în priză, după ce a postat o fotografie cu o tânără blondă foarte frumoasă și mesajul ”m-am îndrăgostit”.

Mihai Bendeac a făcut senzație pe Instagram. Fotografia cu blondina a strâns peste 36.000 de aprecieri. Fanii însă, Și-au dat seama destul de repede despre ce e vorba. Încă nu există o iubită secretă. Sau, dacă există e… secretă. Artistul a avut o relație cu Roxana Vancea, dar s-au despărțit.

Ruptura ar fi avut loc din cauza faptului că Mihai nu ar fi vrut să aibă copii și nici să se căsătorească. Înainte de aceasta, Bendeac s-a iubit cu actrița Andreea Vasile, despre care se spune că ar fi fost ”marea dragoste”.


Fotografie șoc, din vremea în care Rareș Bogdan avea păr și semăna cu Dragnea

Fosta soție a lui Elton John e neagră de furie. Nu mai vrea să-l vadă!


Luna trecută, în timpul unei ediții a emisiunii i Umor, Bendeac a fotografiat, pe ascuns, degetele picioarelor Andei Adam, despre care susține că sunt perfecte. Bendeac a afirmat că Anda are cele mai frumoase picioare din România, iar când aceasta a venit în emisiune, nu și-a mai luat ochii de la ele. Ba mai mult, a profitat de faptul că artista a aruncat un bilețel pe jos, la un moment dat,  pentru a merge lângă ea și a-i fotografia, pe ascuns, picioarele.

Folosindu-se de cea mai în vogă aplicație de editat poze,  s-a transformat în femeie. Iar pentru că e chel, și-a pus plete și a ales culoarea părului blond pentru că, se știe, ”bărbații preferă blondele”. Mihai Bendeac a arătat tuturor cum ar fi putut arăta dacă era femeie, iar rezultatul e senzațional.

Sursa foto: Instagram / Mihai Bendeac