Simona Ionescu / Redactor Șef

Petrecere mare de ziua Oanei Zăvoranu. Cine a fost surpriza serii

Petrecere mare de ziua Oanei Zăvoranu. Cine a fost surpriza serii
Ziua de 16 iunie a fost una pe care Oana Zăvoranu nu o va uita. Vedeta a împlinit 48 de ani și a avut parte de o aniversare pe cinste. E incredibil cine a fost surpriza serii.

La un restaurant select din Capitală, Oana Zăvoranu a aniversat una dintre cele mai frumoase zile de naștere. Toată lumea a rămas fără cuvinte când a apărut surpriza serii.

Petrecere mare de ziua Oanei Zăvoranu. Cine a fost surpriza serii

Atmosferă incendiară la ziua de naștere a Oanei Zăvoranu. Invitații s-au distrat pe cinste și au savurat cele mai gustoase preparate culinare. De departe, cea mai mare bucurie a vedetei a fost apariția lui Dan Diaconescu, fostul patron al televiziunii OTV. Îmbrăcat la patru ace, Diaconescu arăta excelent și a fost mereu cu zâmbetul pe buze în compania prietenei sale, Oana Zăvoranu. Querida s-a bucurat enorm de momentele petrecute cu Dan și l-a ținut strâns în brațe.

„A fost singurul care mi-a satisfăcut toate capriciile de divă”

„Pentru mine Dan Diaconescu este ca un mentor, am furat de la el tot ce am putut. Am suferit cu adevărat când l-am văzut pe Dan Diaconescu încătușat. Mi-a făcut extrem de rău acea imagine, pentru că este un om drag mie, am învățat enorm de mult de la el.

Sper din tot sufletul să-i fie redeschisă emisiunea, pentru că eu nu văd România fără OTV. Dan Diaconescu a fost singura persoană care mi-a satisfăcut toate capriciile de divă. Mi-a luat lustre cu cristale, mi-a făcut o cabină de machiaj extraordinar de frumoasă și mi-a închiriat un scaun care costă 4.000 de euro”, a declarat Oana cu ceva timp în urmă.

 

„Ai în mine o prietenă care te iubește mult și te respectă”

Oana Zăvoranu nu uită niciodată ce a făcut Dan Diaconescu pentru ea și l-a asigurat că va fi totdeauna o prietenă care îl va ajuta la nevoie. „Acest om a știut să mă respecte și pentru asta nu pot decât să-i mulțumesc și să-i spun că-i voi rămâne prietenă pentru totdeauna. Dane, ai avut, ai și vei avea în orice moment al vieții tale o prietenă adevărată în mine care te iubește mult și te respectă. (…)

Dan Diaconescu este una dintre feblețile mele. Eu am avut două emisiuni superbe la OTV. Sunt singura persoană pe care Dan Diaconescu a plătit-o, semn că aprecierea lui este reală. Pentru mine Dan Diaconescu a fost un mentor. Eu am încercat să „fur” meserie de la el. Pentru el am plecat de la o altă televiziune.

Vă spun sincer, am suferit când l-am văzut cu cătușele la mâini. Mi-a făcut rău să îl văd cu cătușe, Dan este un om extraordinar! Eu sunt alături de Dan, cu sufletul și cu orice are el nevoie pentru că acest om mi-a arătat că mă respectă”, a spus Oana în trecut.

Sursă foto: evz, instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre