Simona Ionescu / Redactor Șef

Piedone a „lansat” autobuze roz în Capitală

Piedone a „lansat” autobuze roz în Capitală
Cristian Popescu Piedone a închiriat spațiul de la STB, apoi a luat mai multe autobuze și le-a colantat în culoarea roz.

Bucureștenii au văzut zilele acestea, pe străzile Capitalei, autobuze roz, cu mesaj special de la Piedone.

„Peppa Pig vă iubește” este mesajul pe care Cristian Popescu Piedone s-a gândit să-l inscripționeze pe autobuzele roz care circulă pe străzile Capitalei. De altfel, fostul candidat al alianței PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu l-a comparat pe unul dintre contracandidații săi cu simpaticul personaj de desene animate, Peppa Pig, dar nu a făcut nici o nominalizare.

„Sigur, nu a fost o aluzie directă la cineva, ci doar un gând transmis”

„Copilul meu în fiecare seară se uită la televizor la scene din campania electorală. L-am întrebat aseară – când se uita la un alt contracandidat – ce vede și mi-a spus: Peppa Pig! Sigur, nu a fost o aluzie directă la cineva, ci doar un gând transmis“, a precizat Cătălin Cîrstoiu.

„Mă onorează Peppa Pig”

Piedone a scos autobuze roz în Capitală

Primarul Cristian Popescu Piedone nu doar că nu s-a supărat când a văzut mesajul lui Cîrstoiu, ci s-a simțit onorat de comparația cu unul dintre cele mai îndrăgite personaje de desene animate. „Sunt fericit pentru că sunt identificat într-un personaj de desene animate îndrăgit de copii”.

„Mă onorează Peppa Pig. Să mă facă în toate felurile, nu-i o problemă“, susține Piedone.

În ceea ce-l privește pe actualul primar al Capitalei, Nicușor Dan, acesta i-a transmis un mesaj dur lui Piedone. Nicușor Dan a mărturisit că e posibil ca Piedone, „împreună cu gașca lui de interlopi să câștige Primăria Capitalei”.

Ce semnifică rozul

Specialiștii susțin că rozul este asociat de cele mai multe ori cu feminitatea, candoarea și fericirea, fiind și culoarea dragostei și a romantismului. Când un bărbat dăruiește unei femei trandafiri roz, florile reprezintă sentimentele puternice pe care domnul le are pentru iubita sa.

Tot rozul este culoarea care reușește să echilibreze energia emoțională și atenuează furia, agresiunea sau abandonul. Potrivit Feng-Shui, rozul este elementul de foc ce simbolizează sectorul faimei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre