Simona Ionescu / Redactor Șef

Piedone anunță că îl dă în judecată pe primarul Nicușor Dan pentru pagubele produse în Sectorul 5

Piedone anunță că îl dă în judecată pe primarul Nicușor Dan pentru pagubele produse în Sectorul 5
„Mincinos, habarnist, păcălici” sunt doar câteva dintre cuvintele pe care primarul sectorului 5 i le-a spus lui Nicușor Dan într-un mesaj pe contul de socializare. Piedone a anunțat și că îl dă în judecată.

Cristian Popescu Piedone e foc și pară pe Nicușor Dan pentru că a promis acum trei ani că face un „centru pentru persoane cu probleme sociale, banca de alimente și alte minciuni… tocmai la noi  în Sectorul 5”. Doar că nu s-a realizat nimic. Piedone spune că îl va da în judecată pe primarul Capitalei Nicușor Dan.

Piedone: „Vă scuipați, vă îmbrățișați, casta voastră, tradiția voastră!”

Într-un text foarte virulent, postat pe pagina sa de Facebook, primarul Sectorului 5, arată că Nicușor Dan a făcut multe promisiuni bucureștenilor, dar puține au fost îndeplinite. Făcând referire la știrile din presă în care se arăta că Nicușor Dan ar fi colaborat cu Securitatea pe când era elev de liceu, Piedone îl numește ”sifonar”.

„Sifon, recepție!  Sifonarule, păcăliciule, încep să apară nenorocirile minciunilor pe care le-ai mestecat și le-ai vomitat peste oameni, în campania electorală! Că ți-ai păcălit aplaudacii electorali din cartierele de nord… nici în cot nu mă doare! Să se spele și să se șteargă cu tine pe unde vor!

Că le-ai promis, ca mincinosul, bunăstare și confort, iar acum le-ai blocat corporatiștilor din nord șantierul tramvaiului mult așteptat, iar nu îmi pasă! Vă scuipați, vă îmbrățișați, casta voastră, tradiția voastră!

„Cât să te mai suportăm, bă’????”

Sifonarule, sunt nervos însă că lenea, minciunile și habarnismul tău nenorocește comunitatea noastră din Sectorul 5! Bă’, mincinosule! Bă’, păcăliciule! Bă’, habarnistule!  Cât să te mai suportăm, bă’???? Acum trei ani, leneșule habarnist, ai început un centru pentru persoane cu probleme sociale, banca de alimente și alte minciuni… tocmai la noi  în Sectorul 5”.

„Bă, papagal vopsit, bă circarule, mi-e silă de tine”

Piedone îl dă în judecată pe Nicușor Dan

Ce a stârnit revolta primarului Piedone față de primarul Bucureștiului? Răspunsul e simplu: furtuna care s-a iscat ieri în capitală. Vântul puternic a dărâmat schela de la o construcție abandonată de primarul Nicușor Dan, care promisesee finanțare, dar n-a mai făcut-o. Schela a distrus mașinile unor locatari care acum ar trebui despăgubiți.

„Te-ai pozat cu șantierul, te-ai lăudat electoral că îl faci boboc, fix ca în proiect, și nu l-ai mai finanțat, loază!

Astăzi, mârșăvia ta ordinară s-a descompus, a strivit mașini și a provocat suferință în comunitatea noastră, păcăliciule! Bă’, mincinosule! Bă’, papagal vopsit! Bă, circarule! Mi-e silă de tine! Nu îți mai bate joc de oameni, habarnistule! Nu îți mai bate joc!”.

schelă Nicușor Dan
Schela de pe construcția lui Nicușor Dan, căzută pe mașinile locatarilor dintr-un bloc din sectorul 5

Piedone: „Ia-ți batiste, că vei avea mare nevoie! Promit!”

Mâine, poimâine va veni toamna, sifonarule! Din octombrie… VOM fi cu ochii pe tine! Râzi fals, imaculatule! Din octombrie însă… ia-ți batiste, că vei avea mare nevoie! Promit! Patru ani ai nenorocit Bucureștiul și ai păcălit oamenii buni! 

De fanii tăi nu îmi pasă! Nu dau un pet gol pe ei!!! Dar oamenii buni, păcăliciule, promit că nu îi vei mai păcăli încă patru ani! Nu! Sifonarule, te vom face să plătești pentru toată nemernicia, pentru toată nesimțirea, pentru toată lenea și pentru toată minciuna!  Până în octombrie… Te dăm în judecată! Și îți cerem să plătești tot ce ai nenorocit! Piedone”, este mesajul primarului sectorului 5 prin care îl atenționează pe Nicușor Dan că îl dă în judecată.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre