Simona Ionescu / Redactor Șef

Piedone spune că Dumnezeu i-a trimis un semn. Are legătură cu numerele pentru alegerile locale

Piedone spune că Dumnezeu i-a trimis un semn. Are legătură cu numerele pentru alegerile locale
Cursa pentru Primăria Capitalei se anunța, încă dinainte de debutul oficial al campaniei electorale, una foarte interesantă. Nu au lipsit discursurile și „înțepăturile” din spațiul public. Unul dintre favoriții pentru fotoliul de conducător al Bucureștiului dezvăluie lucruri interesante.

Alegerile locale 2024. Campania oficială a început. Foarte activ pe rețelele sociale, candidatul la primăria Capitalei Cristian Popescu Piedone face dezvăluiri foarte interesante și spune că nu are dubii că Dumnezeu i-a trimis un semn. Acest semn are legătură cu numerele pentru alegerile locale, de pe buletinele de vot.

Așa cum vă amintiți, cu câteva zile înainte de a lua startul oficial, un sondaj de opinie dat publicității de Avangarde, nu îl poziționa foarte bine pe Piedone. Conform respectivului sondaj, dacă ar fi avut loc de îndată alegeri, edilul ar fi fost depășit de alți doi contracandidați, Nicușor Dan și Gabriela Firea. Cristian Popescu Piedone nu pare speriat de asta.

Ce mesaj i-a trimis  Dumnezeu lui Piedone

Cristian Popescu Piedone este foarte prezent pe rețelele sociale. El a dezvăluit că simte cum divinitatea i-a trimis un semn în legătură cu numerele de la aceste alegeri locale. A înțeles acest lucru după ce a văzut poziția care i-a ieșit în urma tragerii la sorți a locurilor pe buletinele de vot. „Șase sectoare, UN singur oraș! Șase sectoare, O singură comunitate unită! Șase sectoare, O singură poveste! Așa am spus că vreau să fie! Acum, a venit vremea!  Chin a fost, puțin a rămas, oameni buni!  Bunul Dumnezeu ne-a rezervat NUMĂRUL 6 PE BULETINUL DE VOT!

Numărul 6, pentru 6 sectoare! Știe Bunul Dumnezeu ce trebuie și cum trebuie să fie! Vă mulțumesc pentru încrederea, pentru dragostea și pentru prietenia voastră, oameni buni! Pe 9 iunie, SUNTEM NUMARUL 6 PE BULETINUL DE VOT! ACOLO PUNEM CU TOȚII ȘTAMPILA! Ne vedem pe 9! Pentru că 9 NE PASĂ! Votăm și câștigăm! Bunul Dumnezeu ne călăuzește calea și are grijă să izbândim!”, a transmis, sâmbătă dimineața, semnând „cu respect”, primarul Piedone.

Primarul Piedone face locuințe sociale smart

Cristian Popescu Piedone este în prezent primarul Sectorului 5 al Capitalei. El a fost premiat, recent, la gala Smart City Industry Awards, la categoria „Incluziune socială și accesibilitate”, având în vedere proiectul de construire de locuințe inteligente pentru tinerii din sector. „L-am numit „Locuințe nZeb pentru tinerii din Sectorul 5”. Pe aproximativ 15.000 de metri pătrați, în următorii doi ani vom construi șase clădiri cu 180 de locuințe inteligente”, a transmis primarul Cristian Popescu Piedone. Locuințele vor avea sisteme de ultimă generație pentru a economi energia și vor fi ridicate din materiale ecologice.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre