Simona Ionescu / Redactor Șef

Planul diabolic prin care o femeie a vrut să își omoare propria mamă, cu ajutorul tatălui vitreg. Fiica avea o miză importantă

Planul diabolic prin care o femeie a vrut să își omoare propria mamă, cu ajutorul tatălui vitreg. Fiica avea o miză importantă
O femeie a gândit un plan de-a dreptul diabolic, în scopul de a-și omorî mama. Totul s-a petrecut pe parcursul a trei luni de zile, iar femeia a beneficiat de ajutorul tatălui ei vitreg, cu care întreținea în tot acest timp și raporturi intime.

O femeie din Indiana, Statele Unite, a pus la care un plan  diabolic pentru a scăpa de mama ei. Totul s-a petrecut cu ajutorul tatălui ei vitreg. Potrivit autorităților, fiica, ce nu a fost numită în rapoartele oficiale, l-a convins pe Alfred W. Ruf, tatăl ei vitreg în vârstă de 71 de ani, să pună în băutura mamei ei substanțe toxice pe care ea i le-a furnizat. 

În 2021, mama a fost spitalizată de șase ori cu simptome inexplicabile, inclusiv dureri de cap, somnolență și diaree. Testele medicale au indicat prezența unor droguri ilegale, cum ar fi MDMA, cocaină și benzodiazepine, pe care victima a declarat că nu le-a consumat niciodată.

Fiica voia să pună mâna pe asigurarea de viață 

Ruf a recunoscut ulterior poliției că otrăvea băuturile soției sale, acționând la instrucțiunile fiicei. Planul diabolic al fiicei era să-și elimine mama din peisaj pentru a moșteni asigurarea de viață, după care ea și Ruf plănuiau să se căsătorească. 

Alfred Ruf și-a otrăvit soția la îndemnul fiicei vitrege
Foto: Indiana Police

Fiica i-a dat lui Ruf un flacon cu o pulbere albă și i-a spus să o pună în băutura mamei. Conform mărturisirilor lui Ruf, substanța o adormea pe femeie pentru aproximativ 13 ore. După ce mama era adormită, fiica și o prietenă veneau acasă la Ruf, unde ambele femei profitau de situație pentru a fura bunuri personale ale victimei, în timp ce Ruf întreținea relații sexuale cu ele.

Și-a otrăvit soția de 12 ori în trei luni 

Pe parcursul a trei luni, între septembrie și decembrie 2021, Ruf a otrăvit-o pe soția sa de aproximativ 12 ori, conform mărturisirii sale. Fiecare ocazie a fost urmată de vizite ale fiicei și prietenei acesteia, care profitau de starea inconștientă a mamei pentru a pune în aplicare planul lor. În ianuarie 2022, după ce soția a devenit suspicioasă și l-a confruntat pe Ruf, acesta a mărturisit că o otrăvea la îndemnul fiicei.

Bărbatul și-a otrăvit soția de 12 ori în 3 luni

Poliția a confiscat un flacon cu pulbere albicioasă și o doză de Coca-Cola cu reziduuri suspecte, pe care soția le-a prezentat ca dovezi. Ruf le-a spus polițiștilor că scopul final al conspirației era să o omoare pe soție și să moștenească polița de asigurare de viață, după care urma să se căsătorească cu fiica soției. 

Ruf a fost condamnat la patru ani de închisoare și cinci ani de probațiune, după ce a pledat vinovat pentru agresiune agravată care prezenta risc de moarte. Fiica și prietena ei sunt încă sub investigație, dar nu au fost formulate acuzații împotriva lor. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre