Simona Ionescu / Redactor Șef

Polițiștii i-au dat palpitații lui Alex Bodi. Ce au vrut oamenii legii de la el

Polițiștii i-au dat palpitații lui Alex Bodi. Ce au vrut oamenii legii de la el
De când a avut probleme cu autoritățile, Alex Bodi e un băiat cuminte. Totuși, a fost oprit de polițiști. Ce s-a întâmplat, de fapt.

A fost oprit de poliție pentru un control de rutină. Ce căutau polițiștii la Alex Bodi.

Polițiștii i-au dat palpitații lui Alex Bodi. Ce au vrut oamenii legii de la el

După câteva zile de vis petrecute la malul mării alături de cea mai importantă femeie din viața sa, fiica lui, Alex Bodi a fost oprit pe autostradă de poliție. Motivul? Potrivit playtech, a fost vorba de un control de rutină. Însă afaceristul a fost testat și pentru droguri. Aparatul DrugTest a indicat însă că Alex Bodi nu are nici o treabă cu substanțele interzise, fiind curat ca lacrima. Acesta a fost apoi lăsat să plece spre București liniștit că nu are nici o problemă.

„Sunt singur, nu trebuie să merg în vacanțe cu nimeni”

După ce a înșirat mai multe frumuseți, de la Daria Radionova, și Bianca Iordache la Justyna Gradek și Oana Marica, Alex Bodi a ales să stea o perioadă singur. Asta pentru că-și dorește foarte multă liniște și, spune afaceristul, se simte foarte bine în această postură.

”Nu am ce să spun, că nu există. Da, eu sunt singur. Sunt chiar ok. Nu trebuie să merg în vacanțe cu nimeni. Compania ar fi ultimul lucru de care ar trebui să țin cont. Momentan, cel mai important lucru e liniștea mea”, a mărturisit bărbatul la Antena Stars.

Și Alex și Bianca au fost în același timp la Santorini

Ciudat sau nu este faptul că și Alex și Bianca s-au aflat în aceeași perioadă la Santorini în vacanță. În aceeași locație. El cu superba sa fiică, iar Bianca însoțită de prietenele sale. Să fie vorba doar de o simplă coincidență?

Bianca a devenit imaginea unui cazino online

Și pentru că banul la ban trage, Bianca Drăgușanu a devenit recent imaginea unui cazino online. Sursele spun că este singurul cu acționariat 100% românesc. Potrivit informațiilor oferite de Wowbiz, tot blonda va avea bucuria să le înmâneze premiile fericiților câștigători.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre