Simona Ionescu / Redactor Șef

Polițiștii italieni au creat o diversiune inedită pentru a salva o româncă din mâinile soțului. Bărbatul o obliga să se prostitueze

Polițiștii italieni au creat o diversiune inedită pentru a salva o româncă din mâinile soțului. Bărbatul o obliga să se prostitueze
O informație primită de polițiștii de la comisariatul Esquilino din Roma, prin care era reclamată o activitate de prostituție în pensiunea din via Giolitti, a fost imboldul care a declanțat o intervenție inedită a polițiștilor.

Femeia era obligată să presteze relațiile sexuale contracost chiar de soțul său. În urma unor informații deținute, oamenii legii au descins la pensiunea, invocând faptul că fac verificări pentru respectarea regulilor sanitare în pandemie.

Într-una din camere au găsit mai multe telefoane mobile, haine provocatoare de damă, gel lubrifiant și prezervative. Într-un sertar, polițiștii au găsit portofelul bărbatului în care avea mai multe bancnote de 50 și 20 de euro, în valoare totală de 230 de euro, sume despre care s-a presupus că ar fi provenit din prestațiile sexuale ale româncei.

Interogată, românca obligată să se prostitueze a explicat de ce nu l-a denunțat pe soțul său. Ea a spus că nu mai avea pe nimeni în Italia să o ajute și că nu a mers la Poliție de frica bărbatului.

Bărbatul român, în vârstă de 37 de ani, a fost trimis în judecată recent sub acuzația de proxenetism. El mai are antecedente penale pentru extorsiune și ținerea în sclavie a unei alte femei.

Victima proxenetului a fost constrânsă să-și vândă corpul timp de circa un an de zile, relatează ziarul Il Messaggero.

Publica fotografii provocatoare pe un site matrimonial

Conform sursei citate, inculpatul se numește Ionuț T. și publica fotografii provocatoare cu soția sa pe un site de matrimoniale din Italia. În acest mod erau găsiți clienții femeii.

În anunțurile, care erau publicate în numele femeii, se promiteau prestații sexuale în schimbul unor sume de bani.

Cei care doreau o astfel de partidă de amor erau invitați într-o cameră dintr-o pensiune situată pe via Giolitti, în zona Termini din Roma.

Timp de un an de zile, toți banii obținuți din această activitate ilegală ajungeau în buzunarul lui Ionuț T., care-i folosea pentru cheltuieli sale cotidiene.

Împreună cu proxenetul român și soția sa mai locuia și mama bărbatului, care a fost anchetată și ea inițial pentru complicitate, dar achitată ulterior de judecător.

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre