Simona Ionescu / Redactor Șef

Poți să ”arzi” calorii în timp ce te uiţi la televizor

Poți să ”arzi” calorii în timp ce te uiţi la televizor
Cum să vă mențineți în formă dacă aveți programul încărcat care nu vă permite să ieşiți la alergat sau la sala de sport? Ce poți să faci ca să ”arzi” calorii în timp ce te uiţi la televizor.

Dacă vreți să aveți un stil de viață sănătos, dar nu aveți timp, uite câteva idei să ”ardeți” calorii când te uiţi la televizor.

Poți să ”arzi” calorii în timp ce te uiţi la televizor

Exerciţiile propuse sunt foarte simple. Puteți rezerva câteva minute pentru tine fără să investiți mulţi bani în echipamente sportive.

  • Exerciţii în pauzele de publicitate. Atunci când vă uitaţi la televizor, nu este necesar să faceți exerciţii complicate. Este suficient să profitaţi de pauzele de publicitate pentru câteva mişcări simple. Puteţi să vă aşezații pe o saltea şi să faceții câteva exerciţii simple pentru picioare sau pentru braţe. Câteva întinderi, lovituri de picioare sau rotiri de bazin ar putea fi suficiente ca să fiți în formă.
  • Pentru picioare, puteţi folosi greutăţi pentru câteva exerciţii simple. Genuflexiunile, florările sau fandările te pot ajuta să fii într-o formă foarte bună şi să arzi suficiente calorii. În plus, nu sunt foarte greu de executat, aşa că le puteţi face în timp ce urmăriți serialul preferat.
  • Pentru abdomen încearcați câteva exerciţii în timp ce sunt difuzate reclamele. Stați întins pe podea, având picioarele sprijinite pe canapea, astfel încât să formați un unghi de 45 de grade. Aceste exerciţii sunt altfel de flotări, care vă ajută să ai un abdomen perfect. Încearcă serii de câte 10.
  • Un astfel de program de antrenament dă rezultate mai repede decât credeți. Încearcați aceste exerciţii zilnic şi veți reuşi să scăpați de kilogramele nedorite în cel mult două sau trei săptămâni. Şi nu uitați să aveți şi o alimentaţie echilibrată!

Scandal reluat după 5 ani. Actrița Anca Sigartău, acuzată de procurori că ar fi delapidat bani cu duiumul de la teatru

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre