Simona Ionescu / Redactor Șef

Povești despre Andreea Bănică, Julia Chelaru și Claudia Pătrășcanu. Julia a ratat o relație cu un celebru personaj

Povești despre Andreea Bănică, Julia Chelaru și Claudia Pătrășcanu. Julia a ratat o relație cu un celebru personaj
Julia Chelaru, Andreea Bănică și Claudia Pătrășcanu făceau furori în trecut cu trupa Exotic. La un moment dat însă, fetele au ales drumuri diferite.

Julia Chelaru și Andreea Bănică au fost o bună perioadă bune prietene, dar nimic nu ține o veșnicie. Julia s-a pus pe povestit în emisiunea lui Măruță despre fosta sa colegă.

Povești despre Andreea Bănică, Julia Chelaru și Claudia Pătrășcanu. Julia a ratat o relație cu un celebru personaj

În 1999, când Andreea Bănică, Julia Chelaru și Claudia Pătrașcanu, adică trupa “Exotic”, apăreau pe scenă, bărbații înlemneau. Ulterior, Andreea a ales-o pe Cristina Rus să-i fie colegă în formația Blondy, iar Julia și Claudia au format trupa Sexxy. Acum, fiecare are viața ei. Invitată la ProTV, Julia a făcut deliciul telespectatorilor cu povești despre Andreea și a vorbit și despre defectele fostei sale colege cu care se pare că nu se află deloc în relații cordiale.

„Puțin sarcasm, puțin venin”

“Prea ambițioasă. Când eram împreună ea avea această ambiție de a se propulsa, de a fi ea ce trebuie. Eram în trupă și trebuia să fim cumva egale, dar ea era o bombă sexy și voia cumva să iasă în evidență. Puțină vanitate. Ușor individualistă. Individualism ca ușor egoism. Și, uneori, tăioasă la limbă, la vorbă. Puțin sarcasm, puțin venin”, a declarat Julia Chelaru.

„L-am refuzat eu pe Adrian Mutu, îți dai seama?”

Pe de altă parte, Julia a aruncat bomba și a afirmat că printre cei care i-au făcut curte s-a aflat și Adrian Mutu. Acesta ar fi invitat-o de mai multe ori în oraș, însă aceasta n-a vrut să audă. Lucru pe care acum îl regretă.

“A fost acum foarte mult timp, la început, când eram în trupa Exotic. Mi-a aflat numărul de telefon și m-a invitat în oraș. Nu știu dacă eram într-o relație sau nu, dar, nu știu de ce, îmi era frică de fotbaliști, aveam o frică, ceva, o chestie ancestrală. Acum îmi pare rău că nu m-am întâlnit cu el, e un om extraordinar.

Voia și el să mă cunoască. (…) Eram roșcată atunci, eram foarte atractivă pentru mulți bărbați, să zic așa, din showbiz. Mie mi-a plăcut, totuși, că l-am refuzat. L-am refuzat eu pe Adrian Mutu, îți dai seama!?”, a mai spus Julia.

Sursă foto: prosport, instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre