Simona Ionescu / Redactor Șef

Predicțiile clarvăzătoarei Baba Vanga pentru 2024 se adeveresc. Ce a spus celebra bulgăroaică

Predicțiile clarvăzătoarei Baba Vanga pentru 2024 se adeveresc. Ce a spus celebra bulgăroaică
Clarvăzătoarea Baba Vanga, care a murit în urmă cu peste 25 de ani și care a anunțat apariția Brexit-ului, a prezis și două evenimente din 2024 pe care le trăim în prezent.

Predicțiile stranii din 2024 ale celebrei clarvăzătoare Baba Vanga se adeveresc la mai bine de 25 de ani de la moartea ei.

Clarvăzătoarea a anunțat o serie de evenimente mondiale, inclusiv furtuna solară despre care a spus că va lovi pe 1 decembrie 2023, precum și Brexit-ul. Acum, două dintre previziunile ei din 2024 s-au adeverit deja, relatează The Mirror.

Lumea se va „confrunta cu o criză economică”

Baba Vanga a afirmat că lumea se va „confrunta cu o criză economică” în acest an, iar Marea Britanie și Japonia se confruntă cu această situație. Oficiul Național de Statistică a confirmat că produsul intern brut (PIB) a scăzut cu 0,3% mai mult decât se aștepta în Regatul Unit. Acesta este rezultatul unui „declin în toate sectoarele principale ale economiei și al prăbușirii vânzărilor cu amănuntul”.

Ce se întâmplă cu japonezii

Predicțiile Babei Vanga încep să se adeverească

În Japonia, yenul se află în prezent la minimul istoric al ultimilor 34 de ani, slăbind până la 151,97 față de dolarul american. Țara a coborât acum pe poziția a patra în clasamentul global, fiind depășită de Germania, pe locul trei.

A doua previziune a Babei Vanga care s-a adeverit

O altă predicție a Babei Vanga a fost că omenirea va avea parte de „evoluții drastice” în domeniul sănătății în acest an. În ultimele săptămâni s-a confirmat că se lucrează în prezent la un vaccin împotriva cancerului pulmonar. Oamenii de știință de la Universitatea din Oxford, Institutul Francis Crick și University College London au primit 1,7 milioane de lire sterline de la organizații caritabile importante din Marea Britanie pentru a finanța 3.000 de vaccinuri.

„Al treilea Război Mondial se desfășoară în moduri ciudate”

Între timp, clarvăzătorul brazilian Athos Salomé, cunoscut drept „Nostradamus cel viu”, a afirmat că cel de-al Treilea război mondial „se desfășoară în moduri curioase”. Daily Star relatează că, într-o discuție recentă, acesta a lăsat să se înțeleagă că posibilitatea ca al Treilea război mondial să nu provină din dispute, ci din „evenimente neprevăzute”. De asemenea, el a prezis că tensiunile din Marea Chinei de Sud vor escalada.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre