Simona Ionescu / Redactor Șef

Preferatul publicului de la „Survivor” a comis-o grav. Soția l-a văzut sărutându-se cu amanta în Dubai

Preferatul publicului de la „Survivor” a comis-o grav. Soția l-a văzut sărutându-se cu amanta în Dubai
Iza și Blaze au făcut deliciul iubitorilor emisiunii „Mireasa”. S-au îndrăgostit iremediabil, iar nigerianul a demonstrat că merită toată iubirea brunetei. Concurent la „Survivor”, nigerianul a fost prins cu amanta în Dubai.

Fanii lui Blaze și de la emisiunea Mireasa și de la „Survivor”, unde a făcut parte din echipa Războinicilor sunt șocați să afle că bărbatul a înșelat-o pe frumoasa Iza, fiind prins cu amanta în Dubai. Pe contul de socializare, Iza a confirmat că s-a despărțit de Blaze. Bruneta spune că ea și tatăl copilului său nu se mai înțeleg deloc de când s-a născut Jessi, așa că l-a rugat să-ți facă bagajele și să plece de acasă.

Isa și Blaze s-au despărțit

„Nu ne mai înțelegem de când s-a născut Jessi”

Bruneta a recunoscut că cei doi au avut momente de fericire, dar, dată fiind situația de acum, a simțit nevoia să spună tuturor adevărul. „Treaba e simplă, după cum bine știți, pozele cu mine și cu Blaze au dispărut. Da, nu ne-am mai înțeles, nu ne mai înțelegeam de când s-a născut Jessi. Am avut momente în care am fost cu adevărat fericiți, da, și atunci am postat. Știți că eu sunt sinceră cu voi și de fiecare dată când am avut ceva de zis am zis. (…)

Dacă ne-ați urmărit, ați văzut că am avut perioade destul de multe în care eu nu am postat absolut nimic, marea majoritate au fost cu Jessi, foarte puține cu Blaze pentru că nu ne-am mai înțeles. Da, am ajuns într-un punct în care ne-am certat destul de urât și l-am rugat să plece. Să-și ia hainele și să se ducă din casă, să plece, pentru că simțeam nevoia să nu-l mai văd, să iau o pauză, să văd cum e fără el, să vadă el cum e fără noi”, s-a destăinuit Iza.

Mesajul lui Blaze a dat-o peste cap pe Iza

„Am vrut să-i mai dau o șansă, dar după postarea din dimineața asta, am zic clar că nu merită”

Frumoasa brunetă susține că după ce a primit sute de mesaje în care ba a fost criticată, ba apreciată, vrea să lămurească situația. Soțul ei nu e nici în Nigeria, nici în Turcia, cum spun unii și alții, ci e aplecat în Dubai cu o tânără domniță. Iar Blaze a fost prins când o săruta. „Nu, omul este în Dubai, am vrut să îi mai dau o șansă, însă după postarea din dimineața asta am zis clar că nu merită și cam atât am vrut să vă spun. Noi suntem bine, suntem puternice și avem grijă de noi și suntem în București, la noi acasă”, a încheiat Iza mesajul.

Care sunt concurenții de la „Mireasa” care s-au despărțit

În septembrie acest an, Amalia, o altă participantă la emisiunea moderată de Simona Gherghe din sezonul 4, a lăsat să se înțeleagă că nu mai este împreună cu alesul inimii sale, Radu. Tânăra a devenit mamă în iulie, dar a șters toate mesajele în care apărea alături de iubitul său. Cei doi s-au căsătorit acum un an, în august.

La începutul anului, un al cuplu iubit de telespectatori, Miruna și Cosmin au anunțat că nu mai formează un cuplu. Cei doi au câștigat premiul cel mare în finala „Mireasa”, sezon 6, dar după puțin timp de când s-au căsătorit, Miruna a anunțat că nu-și iubește soțul atât de mult cât să continue relația.

Amalia și Radu, Paul și Roxana, Yana și Andrei și Miruna și Cosmin, cuplurile care s-au despărțit

„Subiectul cu Andrei e închis”

Frumoasa Yana de la Chișinău a atras atenția tuturor cu stilul său, iar Andrei era topit după ea. În ciuda multor certuri, despărțiri și împăcări în casa Mireasa, cei doi au rămas împreună și după ce emisiunea s-a terminat. Dar nu pentru mult timp, pentru că în final drumurile lor s-au despărțit. „Subiectul cu Andrei e încheiat.

Să știți că tot ce arăta în emisiune era o făcătură și joc din partea lui. Nu era nimic real. Te pup, dragul meu”, a scris tânăra cu ceva timp în urmă pe contul ei de Instagram. Susținătorii lui Paul și al Roxanei, alți doi foști concurenți ai sezonului 6, sunt de părere că cei doi și-au spus adio din nou, după multe împăcări și despărțiri.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre