Simona Ionescu / Redactor Șef

Pregătiri pentru Asia Express sezonul 5. Se vehiculează primii concurenți

Pregătiri pentru Asia Express sezonul 5. Se vehiculează primii concurenți
Fanii emisiunii Asia Express sunt extrem de fericiți. Începe sezonul 5, care va aduce în concurs vedete de top.

Concurenți și prezentatori, toți vor avea parte de o nouă porție de adrenalină. Începe Asia Express, sezonul 5.

Pregătiri pentru Asia Express sezonul 5. Se vehiculează primii concurenți

Au început pregătirile pentru noua ediţie a reality-show-ului Asia Express. De data asta, concurenții vor avea de parcurs un traseu inedit în America de Sud, respectiv în Mexic și Columbia. Deși nimic nu e bătut în cuie, se pare că la cârma emisiunii se va reîntoarce Gina Pistol, în timp ce Irina Fodor va avea parte de alte proiecte noi. Ca și coprezentatori vor rămâne simpaticul Oase și actorul Marius Damian. În ceea ce îi privește pe concurenții mult așteptați, au ieșit la iveală câteva ipoteze.

Bordea va face echipă cu Micutzu?

Sursele spun că producătorii au început să trimită ofertele către mai multe nume importante din România. Se pare că sunt doriți comedianții Cătălin Bordea și Micutzu care ar putea face o echipă pe cinste. Dar nu e nimic sigur, mai ales că Micutzu va apare în fața telespectatorilor cu noul proiect „România are Roast”, proiect la care lucrează și Bordea.

De asemenea, se pare că au fost curtate și Andreea Bălan alături de Andreea Antonescu care ar fi fost foarte încântate de propunerea primită. În plus, Andreea Bălan este învățată cu greul și antrenamentele dure, după ce a făcut un show extraordinar la Dancing on ice. Vis în doi. Și Andreea Antonescu știe ce înseamnă duritatea unui concurs, după ce a participat la „Ferma vedetelor” și „Survivor România”.

Sore şi Jean Gavril, printre posibilii concurenţi

Sursele spun că producătorii s-au gândit să vină la Asia Express sezonul 5 și doi concurenți ai primei ediții a Dancing on ice, Sore Mihalache și Jean Gavril. Iar surprizele nu se vor opri aici, întrucât ar mai putea veni alți actori și cântăreți. Sursele susțin că s-ar fi bătut palma cu unii concurenți vedetă, dar sunt încă negocieri cu alții.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre