O hartă interactivă a dezvăluit națiunile cu cele mai mici penisuri din lume. Unde se situează bărbații români.
Potrivit cifrelor adunate într-o hartă interactivă de MailOnline, bărbații cu cele mai mici penisuri din lume ar fi cei din Cambodgia. Conform datelor, acestea ar avea o lungime medie în erecție de sub 10 centimetri. La celălalt capăt al scalei, bărbații din Ecuador ar avea o dimensiune medie de aproape 17,6 cm. Marea Britanie și SUA nu se află nici pe departe în top zece, când vine vorba de mărimea penisului.
Cine a realizat clasamentul
De fapt, niciuna dintre cele două țări nu se află în primele 50 în clasamentul celor 88 de țări, realizat de site-ul german WorldData. Pentru dimensiunile penisului, s-au „răscolit„ numeroase studii academice și baze de date online. Marea Britanie se află pe locul 68, cu o dimensiune a penisului de 13,1 cm, iar America se află pe locul 60, 13,5 cm. Australia ocupă locul 43, cu o dimensiune medie 14,46 cm. În ceea ce privește România, țara noastră ocupă locul 15 cu o dimensiune a penisului bărbaților de 12,7 cm.
Au fost extrase date din aproape 90 de țări
Echipa a extras date privind dimensiunea medie a penisului din aproape 90 de țări, măsurătorile fiind verificate în mod independent. Acolo unde a fost posibil, echipa a evitat să folosească studii în care bărbații și-au declarat singuri dimensiunea penisului. Toate acestea au fost calculate în medie pentru fiecare țară și apoi convertite în centimetri pentru a permite compararea între diferite națiuni.
Țările europene cu cele mai mari dimensiuni ale penisului în general au fost Olanda, pe locul nouă, Franța, pe locul 11 și Italia, pe locul 19. Cercetătorii care au întocmit această listă au declarat că s-au străduit să găsească o legătură între lungimea penisului și înălțime, dar au constatat că țările cu rate mai mari de obezitate au avut tendința de a avea membre mai mici. Ceea ce ar putea explica distribuția țesutului adipos.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook