Simona Ionescu / Redactor Șef

Preoții au pus-o pe picioare pe Vica Blochina. Blonda a trecut prin momente cumplite

Preoții au pus-o pe picioare pe Vica Blochina. Blonda a trecut prin momente cumplite
N-a trecut niciodată prin asemenea situație și recunoaște că s-a speriat. Dar Vica Blochina e o femeie puternică.

Primele șase luni ale acestui an au fost groaznice pentru Vica Blochina. Cum a reușit să-și revină.

Preoții au pus-o pe picioare pe Vica Blochina. Blonda a trecut prin momente cumplite

Într-un interviu pentru Ego, Vica Blochina a vorbit despre cea mai traumatizantă perioadă din viața sa, care a avut în acest an. Blonda susține că a avut parte de o depresie cumplită și a ajuns să nu mai poată să gestioneze situația. Ea nu a mai fost văzută la nici un eveniment monden și a lăsat de izbeliște și rețelele sociale.

Pentru că nu crede în psihologi, nu a apelat la ajutorul acestora, dar a început să se ducă la biserică. Iar preoții au făcut ce nu au putut medicii: i-au redat sănătatea și încrederea în sine.

A durat vreo șase luni de zile ca să îmi revin

„Din ianuarie până în iulie am stat cuminte. Nu am mâncat carne, am ținut post, nu am băut alcool deloc. Jur! Dar de când m-am dus la „Splash! Vedete la apă” mă distrez întruna  și vă recomand și vouă. E mișto distracția, e bine. Decât să stai acasă, să suferi, mai bine de distrezi. (…)

Am fost în Thailanda o lună și am făcut Covid-19 acolo. Mi-a fost foarte rău, după care, când am venit în țară am avut depresie. În viața mea nu am făcut depresie, nici nu știam ce este aia. Vreau să zic că mi-a fost foarte greu să trec peste ea. A durat vreo șase luni de zile ca să îmi revin.

„M-am dus la biserică”

Eu nu cred în coaching, în psihologi, ăia care te spală pe creier. Nu. Eu sunt cel mai bun psiholog. M-am dus la Biserică pentru că am nimerit și postul. Am ținut și post negru. N-am mâncat carne deloc șase luni, nu am băut deloc alcool, șase luni, și am avut așa o viață foarte cuminte. Am făcut foarte mult sport, am alergat. Am avut nevoie”, s-a destăinuit vedeta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre