Simona Ionescu / Redactor Șef

Prima fotografie cu Mioara Roman. Suferința a schimbat-o enorm

Prima fotografie cu Mioara Roman. Suferința a schimbat-o enorm
Oana Roman i-a făcut mamei sale o surpriză deosebită de ziua de naștere. Fosta soție a lui Petre Roman s-a simțit iubită și prețuită.

19 aprilie este o zi specială pentru Mioara Roman. Mama Oanei a împlinit frumoasa vârstă de 82 de ani.

Mioara Roman a împlinit 82 de ani. Cum au sărbătorit-o fetele

Oana și Catinca Roman s-au gândit ca aniversarea celor 82 de ai a mamei lor să fie una în familie. Mioara a fost scoasă din azilul de lux unde este foarte bine îngrijită și a luat masa în familie alături de nepoata ei. Oana a mărturisit că s-au mâncat pește, mâncarea preferată a mamei sale, iar aceasta a primit și un tort de ciocolată.

Fetele au făcut și o fotografie, postată de brunetă pe rețelele de socializare. „Azi mama a împlinit 82 de ani. Am sărbătorit o acasă, în familie! S-a bucurat , a suflat în lumânări și am petrecut o după amiaza frumoasa împreună. I-am comandat pește, mâncarea ei preferată și tort de ciocolată. La mulți ani mama!”, au fost cuvintele Oanei.

Mioara Roman și-a revenit

Fosta soție a lui Petre Roman a purtat o bluză roșie și o pereche de pantaloni negri, era proaspăt coafată și arată foarte bine. Dovadă că este tratată așa cum trebuie la centrul de recuperare în care se află de ceve vreme. În ceea ce o privește pe fetița Oanei, a fost extrem de fericită că bunica se află lângă ea într-un moment important din viață.

Mioara Roman a trecut prin multe probleme de sănătate. Ea suferă de diabet și hipertensiune, a suferit o operație de colecist și i-a fost îndepărtat și un lipom. La începutul anului, Mioara Roman a fost infectată și cu coronavirus, iar cel mai greu i-a fost Oanei când nu a putut să o viziteze.

”A avut și ea COVID. Nu am putut să o văd 7 zile. Dar vestea bună e că nu a avut absolut nici un simptom și nici nu i-am spus ca să nu se panicheze. A fost 100% asimptomatică. De abia astăzi i-am spus că a avut. A fost greu pentru că nu am putut să merg la ea”, a spus Oana Roman pentru Click.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre