Simona Ionescu / Redactor Șef

Primarul Piedone, surpriză pentru locuitorii sectorului 5. Iată la ce s-a gândit și ce le cere oamenilor!

Primarul Piedone, surpriză pentru locuitorii sectorului 5. Iată la ce s-a gândit și ce le cere oamenilor!
De când s-a reîntors la cârma sectorului 5, primarul Piedone e pus pe fapte mari. Acum s-a gândit la o altă surpriză pentru locuitori și le-a cerut părerea.

Pentru că vrea să le aducă celor pe care-i păstorește posibilitatea de a cumpăra tot ce-și doresc fără să mai alerge prin tot Bucureștiul, primarul Piedone are o surpriză pentru cei care locuiesc în sectorul 5.

Primarul Piedone s-a gândit să facă în sectorul 5 un târg cu toate pentru toți, așa că a făcut un video și le-a transmis un mesaj celor pe care-i are în grijă. Sunt de acord cu această ideea a sa? „Dragilor, vreau să fac un târg cu… de toate în Sectorul 5! Un târg exclusiv de week-end!

„Și vă întreb, acum, pe toți cei care citiți aceste rânduri: facem un târg popular în Sectorul 5?”

Un loc de negoț, de cumpărături și mai ales… de socializare pentru comunitate! Astăzi am fost prin târgul din Vitan, unde am mulți amici negustori încă din vremea când nu eram primar! Îmi place să-i revăd de câte ori am ocazia, îmi place să schimbăm o vorba, două, trei… Sunt oameni simpli care-mi dau energie!

Și pe care-i iubesc! Le-am spus și lor despre planul meu! Și vă întreb, acum, pe toți cei care citiți aceste rânduri: facem un târg popular în Sectorul 5? Cu respect și cu mulțumire, primarul Piedone”, i-a întrebat Cristian Popescu Piedone pe locuitorii sectorului 5.

Piedone, bunic, cu nepoțel de școală primară

Ziua de 11 septembrie a fost cu multă emoție pentru Piedone, care l-a dus pe nepoțelul David, de mână la școală și și-a amintit de momentele copilăriei. Micuțul este botezat de Andra și Cătălin Măruță și poartă numele fiului lor. Primarul sectorului 5 a transmis un mesaj care i-a emoționat pe toți fanii săi.

„Pentru câteva clipe, mi-am amintit de copilul care am fost… Dar anii au trecut, cu ale lor toate, și… iată-mă bunic, cu nepoțel de școală primară. L-am luat de mână pe elevul David, așadar, și am onorat împreună primul clopoțel al noului an școlar, la Liceul „Ștefan Odobleja”. Conducerea școlii ne-a făcut tuturor o surpriză: sfântul imn românesc… mângâiat de naiul maestrului Voiculeț, pe care-l ador.

„Respectați școala, îndrăgiți cartea și învățați cât puteți de mult!”

Am întâlnit-o prin sector și pe prințesa Elsa! A coborât puțin din poveste, să-i întâmpine și să-i bucure pe grădineii de la 205. Apropo de grădinei: astăzi, împreună cu o sută de prichindei, am inaugurat o grădiniță! Se află în cadrul școlii 125, este… nou-nouță și încă are 60 de locuri libere!

La epilog, am un mesaj pentru toți copiii din țară și din diaspora română: respectați școala, îndrăgiți cartea și învățați cât puteți de mult! Vă doresc sănătate, bucurii și succes în noul an școlar! Cu respect, primarul Piedone”, a fost mesajul primarului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre