Simona Ionescu / Redactor Șef

Primarul Piedone, veste extraordinară înainte de Crăciun. Ce se va întâmpla din 2024

Primarul Piedone, veste extraordinară înainte de Crăciun. Ce se va întâmpla din 2024
Cristian Popescu Piedone, unul dintre cei mai iubiți primari ai Bucureștiului, a dat vestea cea mare. Începând din 2024 se face profesor pentru alți primari.

Persoanele care vor să învețe cum se face administrație locală, vor avea posibilitatea să-l aibă ca mentor chiar pe primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone. Vestea a fost dată de edil.

Se deschide Academia Primarilor Piedone

Cine dorește să învețe să facă treabă cum scrie la carte se poate înscrie la Academia Primarilor Piedone, gratis. „Începând cu 15 ianuarie, PUSL deschide Academia Primarilor Piedone. Aviz amatorilor, care vreți să vă înscrieți, puteți să o faceți gratis, aveți ce învăța să puteți candida pe picioarele proprii, dar doar PUSL. Vă aștept, vă voi spune tot parcursul”, a anunțat Cristian Popescu Piedone la finalul ședinței Biroului Executiv al PUSL.

„PSD riscă să își piardă o cotă importantă de încredere a electoratului”

Întrucât partidele mari au început să se erodeze, umaniștii au mărturisit că își doresc să aibă candidați proprii în 2024.  „Având în vedere climatul politic tensionat, în care PSD riscă să își piardă o cotă importantă de încredere a electoratului, prin faptul că este la guvernare, PNL este în pragul unei decizii interne care va afecta unitatea partidului, AUR are o aderență la electoratul dezamăgit de politica românească și își trasează strategia pe promisiuni și amăgiri, un pol de dreapta adunat în jurul USR nu are consistență.

Piedone are evlavie la Sfântul Spiridon. Sursă foto: facebook

„Biroul Executiv al PUSL a reiterat decizia de a participa la alegerile de anul viitor pe liste proprii”

„Având în vedere perspectiva unor mișcări sociale determinate de creșterea bugetului pe anul 2024. Având în vedere teatrele de război din regiune, precum și perspectiva izbucnirii altor conflicte pe glob. Biroul Executiv al PUSL a reiterat decizia de a participa la alegerile de anul viitor pe liste proprii”, mai comunică PUSL.

Sfântul Spiridon l-a întors la credință

Cu câteva zile în urmă, de ziua Sfântului Spiridon, Piedone s-a închinat acestuia și i-a mulțumit încă odată că l-a întors la credință. „Astăzi, cam gata treburile… Mai dau o tură prin sector și mă duc la ai mei, acasă! Înainte de nepoți, jucării și relaxare, încă o dată mă închin, îngenunchez și-ți mulțumesc pentru pavăză și milostenie, bunul meu Sfânt Spiridon, mare făcător de minuni!

„Îți mulțumesc că m-ai ridicat când am căzut”

Te port în inimă și îți mulțumesc pentru că mi-ai arătat calea credinței în Preabunul Dumnezeu, Tatăl Nostru, încă de prunc! Îți mulțumesc că m-ai ridicat când am căzut și mi-ai luat durerea când oamenii și viața au făcut să mă doară… Îți mulțumesc pentru buna mea soție, pentru copiii mei iubiți, pentru scumpii nepoți și prietenii care și-au dorit să-mi fie prieteni…

„Și-ți mulțumesc Sfinte Spiridon pentru că-n toate zilele și nopțile mele de penitență și amar… mi-ai oblojit sufletul”

Îmi ești patron spiritual, bunule sfânt… Și te slăvesc și te iubesc așa cum știi! Și-ți mulțumesc Sfinte Spiridon pentru că-n toate zilele și nopțile mele de penitență și amar… mi-ai oblojit sufletul și nu m-ai lăsat să alunec în întuneric!  Și pentru viața mea toată, Sfinte Mare Făcător de Minuni, îți mulțumesc și cu umilință te slujesc! Acum… mă duc acasă, la ai mei”, a fost mesajul primarului pe contul de socializare”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre