Simona Ionescu / Redactor Șef

Primele fotografii de la petrecerea lui Ilie Năstase

Primele fotografii de la petrecerea lui Ilie Năstase
În cursul zilei de azi, am anunțat că fostul mare tenisman Ilie Năstase împlinește 74 de ani și este mai în formă ca oricând. Așa mărturisește, așa pare să și fie, căci acum o lună s-a cununat religios pentru a cincea oară. Vă arătăm acum primele imagini de la petrecerea de ziua lui.

Ilie Năstase a vândut vila din Dorobanți și s-a mutat în orașul actualei soții, la Constanța. Stau într-un apartament splendid, într-un complex rezidențial și, culmea, sunt vecini cu fosta nevastă a lui Ilie, Brigitte, și soțul ei Florin Pastramă. Aceștia nu locuiesc, însă, permanent acolo.

Fostul star al arenelor de tenis din lume, acum general în rezervă al armatei, spune că este fericit și petrece mai toată ziua la plajă alături de prieteni și de mai tânăra soție, Ioana. Spune tuturor că e fericit și că a scăpat de paparazzi care-l urmăreau peste tot prin București, precum și de alții care i-au creat probleme.

Chiar azi, de ziua lui a făcut o declarație simpatică pentru GSP, în care a mărturisit că s-a tatuat. Un dar pentru el și pentru soție:

„Mă înțeleg bine cu soția mea și viața mea de familie s-a schimbat mult. Mi-am lăsat și barbă, m-am și tuns. Așa a fost dorința soției. Nu avem nici o problemă. Din când în când, oamenii vor să ne certăm. Că m-am uitat eu după vreo blondă, prostii d-astea. La vârsta asta? Și dacă m-am uitat, ce? Mi-am făcut și tatuaj cu numele ei! Ioana. L-am făcut la Monte Carlo. Am sunat-o și i-am zis că m-am tatuat. Nu-i venea să creadă. Nu mai am nici un tatuaj. Eu am vrut pe deget, dar cică e o durere mare că e osul acolo”, a povestit Ilie Năstase.

În acestă seară de 19 iulie, Ilie Năstase și soția sa, împreună cu câțiva prieteni au sărbătorit la un pahar de vin la restaurantul nașului Ciprian Marica, din complexul Caelia din Mamaia. Vă asigurăm că s-au respectat regulile impuse de pandemie.

Iată două fotografii de la eveniment. Ele chiar arată că Ilie Năstase se simte bine, ”ca un campion”, cum singur a spus. „Când ajungi primul număr 1 mondial în istoria tenisului înseamnă că ai făcut ceva pentru tenis, dar și pentru țara ta. Sunt mulțumit și împlinit. Au fost ani de muncă, de sacrificii și de împliniri. Nu mai pot să mă simt ca la 20 de ani, trebuie să mă obișnuiesc cu ideea că am 74”. Poți să-l contrazici?!

Ce lucru special a făcut Prințesa Beatrice pentru Regină, la nunta sa

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre