Simona Ionescu / Redactor Șef

Prin ce trece Monica Odagiu la trei săptămâni de la accidentul în care a ucis un om

Prin ce trece Monica Odagiu la trei săptămâni de la accidentul în care a ucis un om
Au trecut trei săptămâni de când îndrăgita actriță Monica Odagiu a făcut moarte de om, după c e un tânăr i-a sărit în fața mașinii, pe o arteră din București, și nu l-a mai putut evita.

Îndrăgita actriță a decis, imediat după accest incident, să se retragă de pe rețelele sociale și din viața publică, ea nici nu a mai jucat în vreun spectacol în această perioadă. Decizia actriței a fost să se retragă din lumina reflectoarelor, spunând că accidentul mortal este unul dintre cele mai dificile momente din viața sa pe care trebuie să îl aprofundeze și că îi va lua ceva până când îl va depăși.

Tânărul ucis de Monica Odagiu i-a pășit pur și simplu în fața mașinii

Surse din anchetă și persoane apropiate tânărului au dezvăluit, pentru Gândul, ce s-a întâmplat în ziua în care Alexandru a ajuns în fața mașinii conduse de Monica Odagiu, fiind accidentat mortal. Alexandru lucra de  trei săptămâni ca ospătar la un cazinou de pe Calea Victoriei, din apropierea locului accidentului, vizavi de Palatul Regal și aproape de Ateneul Român. Mai lucrase acolo și în trecut, a tot plecat și a revenit, iar în final a decis să plece în străinătate în căutarea unui trai mai bun.

Avea probleme cu alcoolul, astfel că luna trecută, la reangajare, a mințit spunând că a scăpat de viciu. Apropiații lui susțin însă că Alexandru a continuat să bea. În ziua accidentului, tânărul ar fi mers la serviciu, unde a fost văzut că transpira excesiv și spunea că îi era foarte rău. Șeful său l-a trimis acasă, însă bărbatul a refuzat.

Tânărul ucis de Monica Odagiu a pășit de-a dreptul în fața mașinii ei

Văzând însă, că starea lui Alexandru se înrăutățește, șeful lui a sunat la Ambulanță, la ora 14:35, conform surselor din anchetă. S-a menționat că pacientul a consumat o supradoză de alcool. Deși Ambulanța a ajuns în scurt timp, Alexandru nu a mai fost de găsit, nici în local, nici prin zonă, unde a fost căutat de un coleg.

Două ore mai târziu a avut loc tragicul accident. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă Alexandru e filmat în timp ce stă pe banca din stația de autobuz dezafectată, la mică distanță de o trecere de pietoni de pe strada Știrbei Vodă. La un moment dat, tânărul se ridică, se apleacă mult în față și pășește de câteva ori, ajungând în stradă, unde este lovit de mașina condusă de Monica Odagiu, care nu-l mai poate evita.

Ultima decizie a Monicăi Odagiu, anunțată pe internet

Recent, Monica Odagiu a postat un mesaj pe Instagram, în care își anunță fanii ce decizie a luat, la aproape trei săptămâni de la accident. „Este una dintre cele mai grele perioade trăite de mine până acum și dacă nu aș fi avut alături atât de mulți oameni minunați, cărora nu contenesc să le mulțumesc, ar fi fost și mai grea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monica Odagiu (@monicaodagiu)

Am considerat mai mult decât necesară o pauză de la întreaga mea activitate în săptămânile acestea, iar acum, datorită terapiei și susținerii neîncetate, sunt în punctul în care am reușit să mă pun la loc cât să mă pot întoarce pe scenă la ceea ce iubesc, la meseria mea. Tocmai din acest motiv, vreau să vă anunț că mâine, la Cluj, o să urc pe scenă din nou cu spectacolul „O noapte furtunoasă”, iar începând cu luna mai, voi relua toate spectacolele și concertele. Va îmbrățișez cu tot sufletul și vă mulțumesc că m-ați ajutat să rămân.. eu!”, a scris actrița.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre