Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica prințului William, în vizorul internauților. Au descoperit cine este de fapt prințesa Charlotte

Fiica prințului William, în vizorul internauților. Au descoperit cine este de fapt prințesa Charlotte
Deși familia regală britanică are un întreg departament de presă în spate și a fost mereu atentă cu informațiile ieșite în spațiul public, din când în când lucrurile scapă de sub control și se ajunge la teorii de-a dreptul incredibile care se viralizează rapid. Acesta este și cazul prințesei Charlotte, singura fiică a cuplului regal.

Prințesa Charlotte, în vârstă de 8 ani, este singura fiică a prințului și prințesei de Wales. A treia in linia de succesiune la tronul britanic dupa tatăl și fratele ei mai mare George, tânăra a câștigat deja simpatia fanilor, prin frumusețea, inteligența, dar și buna creștere de care dă dovadă la fiecare apariție publică alături de părinți. 

Este cunoscut faptul că membrii regalității britanice sunt întotdeauna atenți cu ce informatiile comunicate în mediul public, astfel că orice imagine sau declarație trece mai întâi prin filtrul atent al echipei de comunicare din spate. În ciuda acestui fapt, Casa Regala Britanica nu reușeste să țină sub control imaginația internauților, care au venit recent cu o teorie cel puțin ciudată vizavi de celebra prințesă. 

Prințesa Charlotte, reîncarnarea bunicii sale, Lady Di

Sursa foto: Instagram

Recent, internetul este în delir în legătură cu afirmația conform căreia Prințesa Charlotte este de fapt reîncarnarea Prințesei Diana, doar prin purtarea și aspectul său. Utilizatorii de pe Twitter pretind că văd o asemănare între ea și bunica sa decedată. Dar există o altă regalitate decedată cu care Prințesa Charlotte seamănă chiar mai mult decât cu Lady Di. Când se afla în vehiculul care îi transporta pe ea și pe frații săi din Westminster Abby, mimica din timpul încoronării regelui Charles al III-lea i-au adus micuței prințese comparații cu străbunica sa, regina.

Sursa foto: Instagram

Întregul său comportament precum și trăsăturile fizice sunt cele ce o fac să semene mai mult cu tânăra Regina Elisabeta a II-a. Dacă ne uităm la imagini vechi din perioada când era copil, Charlotte seamănă mai degrabă cu Regina Elisabeta decât cu Diana. De altfel, fotografiile reginei Elisabeta de când era copil sunt aproape identice cu cele ale strănepoatei Charlotte. 

Sursa foto: Instagram

Indiferent de zvonurile din mediul online, un lucru este sigur: prințesa Charlotte poartă moștenirea genetică atât a bunicii sale, Lady Diana, precum și a celebrei sale străbunici, Regina Elisabeta a II-a. La așa gene, cu siguranță că se va ridica la înălțimea așteptărilor și își va face părinții mândri. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre