Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințesa Kate s-a întors la muncă. Și-a dus la îndeplinire primul angajament

Prințesa Kate s-a întors la muncă. Și-a dus la îndeplinire primul angajament
Prințesa Kate a revenit la muncă, la câteva zile după actualizarea tratamentului împotriva cancerului. Nora regelui Charles a dus la bun sfârșit primul ei angajament de când a dezvăluit că a terminat tratamentul de chimioterapie.

Kate, prințesa de Wales a avut loc primul angajament de când a dezvăluit că a terminat tratamentul de chimioterapie. Soția prințului William și-a reluat activitatea găzduind marți o întâlnire la Castelul Windsor.

Kate a spus că „face tot ceea ce poate pentru a se vindeca”

„Prințesa de Wales, Joint Patron, Fundația Regală a Prințului și Prințesei de Wales, a ținut în această după-amiază o întâlnire pentru primii ani de viață la Castelul Windsor”, potrivit unei postări în Court Circular, care documentează oficial evenimentele desfășurate de familia regală fie în public, fie în spatele zidurilor palatului.

Kate a făcut un bilanț al sănătății săptămâna trecută, confirmând că „face tot ce poate pentru a se vindeca” și că începe „o nouă fază de recuperare, cu un nou sentiment de speranță și apreciere a vieții”.

Kate a urmat o cură de chimioterapie pentru o formă nespecificată de cancer

Kate Middleton s-a întors la muncă

Într-un mesaj video personal, prințesa a spus că ultimele nouă luni au fost dificile, dar că „sunt, totuși, nerăbdătoare să mă întorc la muncă și să iau câteva angajamente publice în următoarele luni, atunci când voi putea”.

Kate a urmat o cură de chimioterapie pentru o formă nespecificată de cancer începând din februarie și a avut doar câteva apariții publice în lunile care au urmat.

Prințesa s-a alăturat familiei la parada de ziua regelui, cunoscută sub numele de Trooping the Colour, în iunie și a fost ovaționată în picioare o lună mai târziu, când a participat la finala de simplu masculin de la Wimbledon împreună cu fiica sa, prințesa Charlotte.

Prințesa a lucrat de acasă cât timp a făcut tratament

În timpul tratamentului, se știe că prințesa Kate a lucrat de acasă, participând la întâlniri cu echipa sa. În timp ce va continua să se concentreze asupra recuperării sale în lunile următoare, se înțelege că va relua un program ușor de angajamente publice pentru restul anului.

De asemenea, este de așteptat să participe la slujba anuală de Remembrance Day de la Cenotaph din Londra în noiembrie, în onoarea celor care au servit în război.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri