Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințul Albert de Monaco, deranjat de Harry și Meghan

Prințul Albert de Monaco, deranjat de Harry și Meghan
Harry și Meghan nu sunt cele mai populare persoane printre monarhiile lumii zilele acestea. Prințul Albert de Monaco e de-a dreptul deranjat de ducii de Sussex.

Ducii de Sussex și-au asumat câteva riscuri în momentul în care s-au așezat pe canapea cu Oprah. Au lansat acuzații grave, printre altele și de rasism. De asemenea, Meghan s-a plâns că nu a primit ajutor din partea familiei regale în momentul în care a anunțat că este în depresie și se teme pentru viața ei.

Recent, regina Elisabeta a anunțat că va face o investigație internă privind acuzațiile de rasism. Suverana a mai transmis că unele lucruri se vor rezolva cu ușile închise. Însă nu e chiar așa, căci și alte monarhii au intervenit în scandal. Prințul Albert de Monaco de exemplu, a anunțat că este deranjat de Harry și Meghan. 

Printre celebritățile care și-au exprimat punctul de vedere asupra situației se află și Michelle Obama, fosta primă doamnă a Americii. Aceasta a transmis în cadrul unei emisiuni televizate că speră ca ducii de Sussex să fie capabili să ierte. „Speranța mea este că, atunci când mă gândesc la situația prin care trec… Mă gândesc la importanța familiei și mă rog doar să existe iertare și să existe claritate, dragoste și hotărâre la un moment dat. Pentru că nu este nimic mai important decât familia”, a transmis Michelle Obama. 

Prințul Albert e deranjat de Harry și Meghan. Lucrurile nu se spun în public 

Prințul Albert al II-lea de Monaco a recunoscut într-un nou interviu că interviul prințului Harry și Meghan Markle cu Oprah Winfrey l-a „deranjat”. Fiul prințului Rainier și al prințesei Grace a spus că ducii, care s-au mutat în California după Megxit, ar fi trebuit să-și exprime îngrijorările în privat în loc de televiziunea națională. 

„Este foarte greu să fii în locul cuiva. Pot să înțeleg presiunile la care au fost supuși, dar cred că acest tip de manifestare publică de nemulțumire, ca să spunem cel puțin, aceste tipuri de conversații ar trebui să aibă loc în cartierele intime ale familiei „, a declarat Albert, în vârstă de 63 de ani, la BBC. Acesta a mai spus că speră ca Harry să se descurce. „Este o lume dificilă acolo și sper că poate avea judecata și înțelepciunea de a face alegerile corecte”, a încheiat prințul Albert. 

Foto: Facebook

Vrăjitoarea Melissa a surprins juriul de la „Chefi la cuțite”. Le-a dat în cărți celor 3 chefi

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre