Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințul Harry, dispreț public total față de Camilla: „Ticăloasa are nevoie să își reabiliteze imaginea”

Prințul Harry, dispreț public total față de Camilla: „Ticăloasa are nevoie să își reabiliteze imaginea”
Prințul Harry și-a făcut cunoscut disprețul față de mama sa vitregă în interviul acordat duminică la emisiunea „60 Minutes”. Acesta își promovează cartea de memorii, ce va fi publicată în serial, și pentru care încasează, conform presei străine, peste 35 de milioane de euro.

Ducele de Sussex a descris-o pe regina consort Camilla ca fiind „ticăloasa”  din relația părinților săi, reiterând expresia mamei sale, prințesa Diana că Camilla a fost „a treia persoană în căsnicia lor”. „Avea nevoie să-și reabiliteze imaginea”, a spus Harry, 38 de ani, despre Camilla, 75 de ani, care s-a căsătorit cu tatăl său, regele Carol al III-lea, în 2005, la nouă ani după ce monarhul și Diana au divorțat.

Dar, în timp ce Camilla și Charles, 74 de ani, au așteptat aproape un deceniu de la despărțirea sa pentru a se căsători, cei doi au avut o relație de lungă durată în timp ce erau amândoi căsătoriți cu alte persoane, arată Page Six. De altfel, prințesa Diana a descris în mod faimos căsnicia ei cu Charles ca fiind „puțin aglomerată” din cauza aventurii soțului ei cu Camilla.

Acum, fiul ei vitreg, prințul Harry, a scris în cartea sa de memorii, Spare, că și-a dorit ca Camilla „să fie fericită”, deoarece acest lucru o făcea „mai puțin periculoasă”. Prințul Harry a numit-o pe regina consort Camilla o „ticăloasă” a cărei nevoie de a-și „reabilita imaginea” era „periculoasă”.

@ameliadeew The villain is Camilla. Camilla is the villain. #princeharry #camilla #60minutes #britishmonarchy #britishpress #spare #harry #interview #fyp #foryou ♬ original sound – Amelia Wedemeyer

Harry și William l-au rugat pe regele Charles al III-lea să nu se căsătorească cu Camilla

Prințul Harry i-a explicat lui Anderson Cooper în emisiunea „60 Minutes” că dorința Camilei de a schimba percepția oamenilor despre ea era amenințătoare „din cauza legăturilor pe care și le făcea în presa britanică. Și a existat o disponibilitate deschisă de ambele părți de a face schimb de informații. Și cu o familie construită pe ierarhie, și cu ea, în drum spre a fi regină consort, urmau să rămână oameni sau cadavre pe stradă din cauza asta”.

De altfel, regele l-a angajat chiar și pe Marc Bolland, un consilier de la palat, a cărui singură sarcină era să consolideze percepția publicului despre Camilla.

În noul volum de memorii al lui Harry acesta vorbește deschis și despre relația precară cu tatăl său. „Regele Charles m-a catalogat drept „rezervă” în ziua în care m-am născut”, a mai notat acesta. Harry a scris în cartea sa, care va ajunge pe rafturi marți, 10 decembrie, că atât el, cât și fratele său, prințul William, l-au îndemnat pe tatăl lor să nu se căsătorească cu actuala regină consort.

„Nu am crezut că era necesar, a spus Harry despre cea de-a doua căsătorie a tatălui său. Ne-am gândit că va cauza mai mult rău decât bine și că dacă acum erau împreună… cu siguranță că era suficient. De ce să mergi atât de departe când nu este neapărat nevoie?”. „Îmi amintesc că mă întrebam… dacă va fi crudă cu mine; dacă va fi ca toate mamele vitrege rele din povești, a scris el, adăugând despre fratele său: Willy a fost mult timp suspicios față de Cealaltă Femeie, ceea ce l-a derutat și l-a chinuit. Când aceste suspiciuni au fost confirmate, a simțit remușcări chinuitoare pentru că nu făcuse sau nu spusese nimic înainte”.

Prințul Harry, dispreț total față de mama sa vitregă care și-a făcut dressing în dormitorul lui

Cert este că prințul Harry și-a făcut cunoscut disprețul față de mama sa vitregă în interviul acordat duminică la emisiunea „60 Minutes”. După ce a numit-o „ticăloasă”, a amintit că aceasta i-a transformat dormitorul în dressing.

@thetvandmoviequeen Prince H sit down 60 Minutes – 3 #princeharryspare #princeharry #camillaparkerbowles #60minutes #spare #fypシ #foryou ♬ original sound – Andrew DeVitre

Camilla Parker Bowles (acum regina consort) ar fi transformat dormitorul său de la Clarence House din Londra în dressingul ei personal imediat ce s-a mutat. „Am încercat să nu-mi pese. Dar, mai ales prima dată când am văzut-o, mi-a păsat”, a scris ducele de Sussex, în vârstă de 38 de ani. Prințul Harry a locuit la Clarence House din 2002 până în 2012.

Prințul Harry scrie că a fost supărat când mama sa vitregă i-a transformat dormitorul în dressing. Deși ținutele ei nu inspiră de obicei la fel de multe titluri ca cele ale lui Meghan Markle sau Kate Middleton, regina consort Camilla are cu siguranță o garderobă suficient de mare pentru a merita un spațiu de depozitare suplimentar. Ea are o colecție de pălării care atrag privirile și a susținut de mult timp designerii britanici, inclusiv pe Bruce Oldfield și Fiona Clare.

„Apucături” regale

În plus, după moartea reginei Elisabeta a II-a în septembrie, Camilla a ieșit în public purtând câteva dintre cele mai apreciate piese ale defunctei monarhe, inclusiv strălucitoarea sa tiară de safir belgian.

Regele Charles, ar putea folosi și el dressingul amenajat în fostul dormitor al prințului Harry. „Pijamalele sale sunt călcate în fiecare dimineață, șireturile de la pantofi sunt călcate cu fierul de călcat”, a dezvăluit fostul majordom al Prințesei Diana, Paul Burrell, în documentarul „Serving the Royals: Inside the Firm” despre rutina de înaltă întreținere a familiei regale.

Prințul Harry, în noua sa carte de memorii ar fi afirmat și că a face parte din Familia Regală Britanică a fost ca și cum ar face parte dintr-un „cult al morții”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre