Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințul Harry e bântuit de trecut. O femeie amenință cu dezvăluiri scandaloase

Prințul Harry e bântuit de trecut. O femeie amenință cu dezvăluiri scandaloase
Face ce face și ajunge din nou în atenția publicului. Prințul Harry este din nou în centrul unui scandal, după ce o femeie din trecutul său amenință cu lucruri serioase și dezvăluiri explozive, la propriu.

Toată planeta a fost martora tinereții zbuciumate pe care a avut-o prințul Harry. Din băiețelul care a emoționat pe toată lumea mergând în coloană alături de fratele său pentru a-și conduce mama, pe prințesa Diana, pe ultimul drum, Harry s-a transformat în adolescentul furios și apoi în tânărul pentru care inclusiv Regina Elisabeta era îngrijorată. S-ar spune că acum că are familie, copii și vârsta de 39 de ani, fratele lui William este liniștit. Nu este însă așa, căci pe Harry îl bântuie trecutul, prin prisma unei doamne care face amenințări importante. 

Printre năzbâtiile lui Harry se numără și apariția acestuia la o petrecere purtând uniformă cu svastica pe ea, chiar cu câteva zile înainte de comemorarea Holocaustului. Tânărul prinț i-a dat atunci bătăi de cap bunicii sale, Regina, dar și tatălui său. Nu a fost însă singura dată când Harry a dat de probleme. 

Harry a jucat poker și biliard pe dezbrăcate în Vegas 

Carry Royale pretinde că deține o serie de poze compromițătoare cu prințul Harry.
Sursa foto: Instagram

Un alt moment care a dat dureri de cap Casei Regale Britanice a fost în 2012, când Harry s-a hotărât să meargă în Las Vegas. Nu ar fi fost nimic rău cu această decizie, daca prințul nu ar fi petrecut cu o serie de dansatoare, cu care ulterior în acea noapte a jucat poker și biliard pe dezbrăcate. 

Din păcate pentru el, totul s-a transformat într-o adevărată furtună mediatică la acea vreme, căci domnișoarele de la petrecere nu au fost deloc discrete, iar în public au apărut dovezi ale nopții sălbatice. 

O dominatrix amenință cu noi poze nud cu prințul Harry 

La 12 ani distanță de la incident, povestea încă nu a luat sfârșit. Carrie Royale, de profesie dominatrix, a fost una dintre invitatele de la petrecerea din acea noapte. Femeia pretinde că la vremea respectivă s-a sărutat cu Harry, pe atunci în vârstă de 27 de ani, dar au și jucat cărți și biliard pe dezbrăcate. 

Supărată că Harry nu a menționat-o în romanul său biografic ”Spare” de anul trecut, femeia amenință cu publicarea unor fotografii nemaivăzute de public până acum: ”Nu am publicat niciodată aceste imagini înainte din respect”, a spus ea. ”Acum, nu mai contează. Este un idiot”, a transmis aceasta, care a mai menționat și că oamenii vor fi ”șocați” de fotografii. 

Harry ar fi fost în stare avansată de ebrietate la acel moment 

Royale a dezvăluit că soțul lui Meghan Markle consumase foarte mult alcool în acea noapte, la petrecerea care a avut loc la hotel Wynn în Las Vegas. ”Sunt puțin supărată de cum am fost portretizată în cartea lui. Adică…  wow. A ratat multe lucruri din noaptea aceea.”

Royale a spus că Harry era „destul de intoxicat de alcool” și că Harry  ”a ratat” adevărul privind presupusa lor întâlnire „complet” în timp ce își scria cartea, mai scrie Page Six. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre