Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum a ratat Prințul Harry să afle imediat că a murit bunicul său. Cine i-a dat totuși vestea

Cum a ratat Prințul Harry să afle imediat că a murit bunicul său. Cine i-a dat totuși vestea
Surse din cadrul poliției au dezvăluit pentru TMZ că prințul Harry nu a răspuns la telefonul care-l anunța de moartea bunicului său. Cum a aflat totuși vestea tristă.

Prințul Philip a murit pe data de 9 aprilie, la vârsta de 99 de ani. Noi detalii ies la iveală despre ziua în care a fost făcut anunțul oficial. Surse din cadrul poliției au declarat pentru TMZ că prințul Harry nu a răspuns la telefonul care-l anunța de moartea bunicului său. Mai exact, în astfel de cazuri, există un protocol în cadrul familiei regale. 

Înainte ca vestea să fie transmisă către presă rudele apropiate sunt anunțate de deces, pentru a nu fi luate prin surprindere. Conform TMZ, prințul Harry a fost sunat de către ambasada Marii Britanii la ora locală 3 dimineața a Californiei, adică ora 11.00 ziua pentru britanici. Acesta însă nu a răspuns la telefon, probabil pentru că avea telefonul pe silențios și dormea. 

Prințul Harry nu a răspuns la telefonul care-i dădea vestea tristă. Poliția a mers la el acasă

Prințul Harry nu a răspuns la telefonul dat de ambasadă, astfel că a fost nevoie de măsuri extreme. Un echipaj de poliție s-ar fi deplasat la adresa prințului din Montecito, pentru a-l trezit și a-i transmite să returneze de urgență apelurile. Așa ar fi aflat ducele de Sussex vestea tristă în legătură cu bunicul său. 

Într-un final Harry a călătorit înapoi în Marea Britanie pentru a participa la înmormântare, însă într-un interviu recent acordat Associated Press, acesta a mărturisit că i-a fost frică de momentul întoarcerii acasă. „Eram îngrijorat în legătură cu asta, mi-era frică”, a declarat Harry. Acesta a mai dezvăluit și faptul că terapia i-a fost de mare ajutor în acest sens, însă inima sa încă bate cu putere atunci când este pus într-o astfel de situație, aceea de a se reîntoarce în locurile care i-au provocat traume. 

Foto: Facebook

Ce decizii disperate a luat Victoria Beckham ca să își salveze afacerea cu modă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre