Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințul Nicolae radiază de fericire. ”Așteptăm minunea iubirii”. Poze de colecție

Prințul Nicolae radiază de fericire. ”Așteptăm minunea iubirii”. Poze de colecție
Prințul Nicolae este fericit. În luna noiembrie, soția lui Alina Maria de Roumanie va naște primul lor copil. Viitoarea mămică a publicat fotografii emoționante cu burtica. ”Așteptăm minunea iubirii.”

În luna noiembrie, fostul principe al României, Nicolae (35 de ani) va deveni tată. Se va naște primul său copil cu soția sa, Alina Maria de Roumanie (32 de ani). Viitoarea mămică arată spectaculos și radiază de fericire.

Prințul Nicolae emoționat. ”Așteptăm minunea iubirii”

În luna noiembrie, se va naște strănepotul Regelui Mihai. Primele fotografii cu burtica viitoarei mămici au fost publicate de puțin timp.

”Ocrotit de dragostea părinţilor şi a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoşilor şi al valorilor tradiţionale, în spiritul iubirii şi al responsabilităţii faţă de ţară, în credinţa în care am fost botezat, ca şi bunicul meu, Regele Mihai. Aşa să ne ajute Dumnezeu!”, a anunțat anul trecut fostul principe al României, Nicolae.

Nepotul Regelui Mihai, Nicolae, s-a căsătorit  pe 30 septembrie 2018 cu Alina Maria Binder, la Biserica Sfântul Ilie din Sinaia. La eveniment au participat reprezentanți ai Caselor Regale din toată lumea, însă nu și Familia Regală din România. Mii de oameni au venit special să-i vadă pe cei doi miri. Mulți purtau steaguri sau însemne ale Casei Regale. La un sfert de veac după ce le făcea românilor cu mâna din brațele bunicului său, Regele Mihai, Nicolae i-a salutat împreună cu mireasa lui, Alina, la Sinaia.

Nicholas Michael de Roumanie and Alina-Maria de Roumanie – Wedding Day from TransylvaniaPictures on Vimeo.

Nepotul Regelui Mihai, Nicolae, va fi din nou tată

Fostul principe al României, Nicolae a anunțat pe 28 mai 2020 că este pozitiv rezultatul testului de paternitate cu privire la copilul Nicoletei Cîrjan, o tânără cu care a avut o relaţie de concubinaj. „Rezultatul a fost pozitiv, reieşind ca sunt tatăl copilului ei”, a scris fostul principe. Fostul principe al României Nicolae îi va plăti micuţei Iris Anna (4 ani) o pensie de întreţinere mulţi ani de zile și totodată are dreptul să o vadă.

Fostul principe al României Nicolae îi va plăti micuţei Iris Anna (4 ani) o pensie de întreţinere

Regele Mihai i-a retras titlul de „principe al României”

În 2015, Regele Mihai i-a retras titlul de „principe al României” nepotului său Nicolae şi a decis să îl excludă din succesiunea la Coroana României. Deşi oficial nu a fost explicat motivul acestei decizii, în spaţiul public au apărut informaţii că aceasta era legată de o presupusă relaţie a nepotului său Nicolae cu o tânără pe nume Nicoleta Cîrjan, pe care ar fi lăsat-o însărcinată.

La rândul său, Nicholas Michael de Roumanie Medforth-Mills a transmis un mesaj în care a precizat că respectă decizia bunicului său, „cu multă durere în suflet”.

Alina-Maria de Roumanie are 32 de ani și a studiat la Academia de Studii Economice (ASE) şi a absolvit un master în Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană la SNSPA.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre