Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințul William dă replica. Ce spune despre acuzațiile de rasism

Prințul William dă replica. Ce spune despre acuzațiile de rasism
La patru zile de la difuzarea interviului cu Oprah, care a aruncat în aer Casa Regală, prințul William dă replica și răspunde la acuzațiile de rasism. Ce a spus acesta.

În interviul cu Oprah, Meghan și Harry au făcut o serie de dezvăluiri incendiare. Au făcut, printre altele, acuzații de rasism la adresa lui Meghan dar și a lui Archie, pe atunci nenăscut. Într-un comunicat emis de Palatul Buckingham, regina Elisabeta a transmis că va investiga atent acuzațiile, în timp ce unele dintre afirmații vor fi rezolvate în familie. După comunicatul oficial și prințul William iese la atac și dă replica. 

În interiorul casei regale se pare că s-a discutat intens problema bebelușului celor doi, înainte ca acesta să se nască. Mai exact, existau discuții pe tema culorii pielii lui Archie și ce se va întâmpla dacă acesta va avea altă culoare decât restul membrilor regali. În timp ce Harry a lămurit situația și a spus că regina și prințul Philip nu sunt cei care au generat astfel de discuții, pe alți membrii regali planează acum suspiciuni. 

Prințul William dă replica: „Nu suntem o familie rasistă”

După zile întregi de tăcere și speculații din partea presei internaționale, prințul William a vorbit astăzi despre acuzații. Într-o intervenție pentru Sky News, William a tranșat problema clar. „Cu siguranță nu suntem o familie rasistă”, a transmis acesta. În momentul în care a fost întrebat dacă a luat legătura cu fratele săi, William a transmis că nu, însă are asta în plan. „Nu am vorbit cu el încă, dar plănuiesc să fac asta”. 

William a răspuns la întrebările reporterului Sky News în timpul unei vizite la o școală din Londra în această dimineață. Ducesa de Cambridge l-a însoțit la vizita respectivă, însă aceasta nu a dat vreo declarație.

Se știe că relația dintre Harry și fratele său nu este una bună în acest moment. În interviul cu Oprah, Harry a mărturisit acest lucru. Totodată însă a menționat și că va ține întotdeauna la fratele său și că își dorește să repare relația. A mai spus că ei doi au drumuri diferite. 

Povestea creatoarei de modă Vera Wang, cea care face rochii de mireasă vedetelor

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre