Simona Ionescu / Redactor Șef

Probleme grave în mariajul Ilincăi Vandici. Se pare că la mijloc ar fi o altă femeie

Probleme grave în mariajul Ilincăi Vandici. Se pare că la mijloc ar fi o altă femeie
Ilinca Vandici și soțul vedetei, Andrei Neașcu, trec prin momente grele în căsnicie. Nimeni nu știe în acest moment ce se va alege de iubirea celor doi.

Potrivit surselor, soțul Ilincăi Vandici ar fi plecat de acasă și s-ar fi mutat într-un apartament dintr-o zonă scumpă a Bucureștiului.

Mai grav e faptul că, spun sursele Cancan, acesta și-ar fi găsit și o înlocuitoare, noua iubită făcându-i vizite dese. În ceea ce o privește pe celebra prezentatoare, ea ar locui în prezent într-o superbă vilă din Tunari, alături de soacra sa. Tot sursele susțin că problemele din căsnicia celor doi ar fi vechi, dar până acum nici unul dintre ei nu a confirmat despărțirea. În plus, se pare că deocamdată nu s-ar fi gândit la divorț.

Ruptura s-ar fi produs după Revelion

Vestea că cei doi nu ar mai forma un cuplu acum a căzut ca un trăsnet și asupra celor care îi cunosc. Nimic nu ar fi dat de bănuit că există probleme între ei, tocmai de aceea prietenii și cunoscuții au rămas fără cuvinte când au aflat.

Ilinca Vandici și soțul, când formau un cuplu formidabil

“Amândoi au stat triști și supărați în Mexic, nu au reșit să treacă peste probleme, oricât s-au străduit. Revelionul a fost la fel de anost, iar după aceea s-a produs ruptura”, au mai spus sursele.

„Prima relația de la care nu am mai avut așteptări”

Cu ceva timp în urmă, Ilinca Vandici a povestit cum și-a cunoscut soțul, punctând și faptul că a fost prima relație în care nu a mai avut așteptări. „Andrei mă vâna de câțiva ani. Mă vâna prin oraș. Mi-a spus că m-a sunat, dar eu mândră cum eram nu am considerat important. Nu mi-a plăcut niciodată să mă las ușor. Eu sunt Leoaică, mă lupt. S-a luptat până a venit momentul lui. Ne-am întâlnit exact când a trebuit.

Prima relație de la care nu am mai avut așteptări. Înțelesesem despre mine ce vreau de la mine, de la viață. El mi-a spus din prima ieșire că o să fiu soția lui și mama copiilor lui. A fost prima dată când nu am crezut asta. În patru luni am rămas însărcinată. În alte două luni m-a cerut de soție, după alte 10 luni am făcut nunta”, a povestit Ilinca.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre