Simona Ionescu / Redactor Șef

Probleme în Paradis? Iulia Vântur vrea să se întoarcă în România și așteaptă propuneri pentru un proiect tv 

Probleme în Paradis? Iulia Vântur vrea să se întoarcă în România și așteaptă propuneri pentru un proiect tv 
De zece ani de când s-a mutat în India, strălucește, dar Iulia Vântur suferă că nu se mai află pe televiziunile din România. Să fie doar acesta motivul pentru care e văzută tot mai mult acasă?

Are tot ce-și dorește în India, e iubită și respectată, dar tot în România a rămas sufletul Iuliei Vântur.

Probleme în Paradis? Iulia Vântur vrea să se întoarcă în România și așteaptă propuneri pentru un proiect tv

A comentat știrile, a prezentat alături de Ștefan Bănică Jr, una dintre cele mai bune emisiuni din România, „Dansez pentru tine”, dar când l-a cunoscut pe Salman Khan a lăsat totul și a plecat în India. Nu-i lipsește nimic și cu greu își face timp pentru relaxare, dar Iulia are o mare dorință: vrea să se reîntoarcă în România, într-un nou proiect de televiziune. „Mă ia dorul de micul ecran.

Am mai avut propuneri să revin, doar că nu s-au sincronizat cumva și datele. Probabil că la un moment dat o să se întâmple și asta pentru că mi-ar plăcea să fac un proiect din nou în România, un proiect frumos, care să mi se potrivească”, a declarat vedeta pentru Ego.

A strâns o adevărată colecție de sariuri

Îndrăgostită de sariuri, îmbrăcămintea tradițională indiană, Iulia spune că a reușit să strângă până acum o colecție, dar în România a venit cu puține pentru că nu are unde să le poarte.

„Aici în România nu am adus foarte multe pentru că nu prea sunt ocazii să le porți. Cred că am 2-3 sariuri din astea, mai de zi cu zi, să zicem, și încă 2, să zicem, de seară așa. Cred că am învățat să-mi fac singură un sari, dar să știi că este destul de complicat să faci pliurile acelea ca să iasă frumos. Oarecum cred că mă descurc”, a mărturisit aceasta.

Pot spune în continuare că este iubitul lor imaginar

Chiar dacă nu vorbește aproape deloc despre relația cu Salman Khan, aceasta susține că nu e deloc geloasă pe cele care visează la celebrul actor indian. „ (…) E ok, pot spune în continuare că este iubitul lor imaginar. Eu cred că toată lumea poate să viseze la oricine”, s-a destăinuit blonda.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre