Simona Ionescu / Redactor Șef

Probleme noi în familia Elenei Udrea. Adrian Alexandrov a fost judecat

Probleme noi în familia Elenei Udrea. Adrian Alexandrov a fost judecat
Adrian Alexandrov a călcat pe urmele iubitei sale. Pentru că a încălcat legea, a ajuns în fața magistraților Judecătoriei Buftea.

Bărbatul se pare că a încălcat legea pe teritoriul Austriei și a comis o faptă pentru care e bun de plată.

La începutul acestei săptămâni, Adrian Alexandrov a fost condamnat de judecătorii de la Judecătoria Buftea, aplicând o cerere făcută de autoritățile din Austria. E vorba de o amendă administrativă în valoare de 200 de euro pe care afaceristul a primit-o pe 14 iunie 2021. Autoritățile din România s-au pronunțat la doi ani de la comiterea presupusei fapte.

Adrian și Elena, la fel de îndrăgostiți

Adrian Alexandrov trebuie să scoată din buzunar suma de 990 lei

Pentru că nu a plătit amenda, s-a deschis un proces care a ajuns pe rolul Judecătoriei Buftea. Oamenii legii au decis ca iubitul Elenei Udrea să plătească 990 lei, cuantumul amenzii în lei, la cursul BNR.

Ce scrie în decizia instanței

„Admite cererea de recunoaștere a deciziei de impunere a sancțiunii pecuniare emisă de BezirKshauptmannschaft Gussing (BH-GS/03/216000015006/21) la data de 14.06.2021, rămasă definitivă la data de 03.07.2021, prin care intimatul Alexandrov Adrian a fost obligată la plata sumei de 200 euro reprezentând sancțiune pecuniară. Dispune punerea în executare a deciziei prin care a fost aplicată sancţiunea pecuniară.

Micuța simte lipsa mamei…

Astfel, cum a fost recunoscută prin prezenta hotărâre şi schimbă pedeapsa în moneda naţională, la cursul BNR de la data aplicării sancţiunii (1 Euro = 4,95 lei), intimatul urmând a achita suma de 990 lei. Potrivit art. 306 din Legea nr. 302/2004 privind cooperarea judiciară în materie penală, republicată, dispune comunicarea către autoritatea emitentă a unui exemplar al prezentei sentințe, după rămânerea definitivă”, se arată în hotărârea instanței.

Iubitul Elenei Udrea este în prezent broker imobiliar

Mai mic cu zece ani decât Elena Udrea, Adrian Alexandrov a absolvit London Academy of Media Film and TV Presenter. Pentru că arată bine, o perioadă a fost manechin la Cătălin Botezatu, apoi stewart, iar în prezent este broker imobiliar. Elena Udrea și Adrian au o fetiță, micuța venind pe lume în Costa Rica. Elena Udrea a primit o condamnare de șase ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre