Simona Ionescu / Redactor Șef

Momente de panică pentru Simona Gherghe. S-a infectat din nou cu Covid. Prima oară a fost foarte greu

Momente de panică pentru Simona Gherghe. S-a infectat din nou cu Covid. Prima oară a fost foarte greu
Prezentatoare de la „Mireasa” e din nou infectată cu Covid-19. Simona Gherghe a mai trecut prin boală acum patru luni.

Vedeta și-a făcut testul Covid-19 și, la numai patru luni de când a fost pozitivă, a aflat că e iar infectată. Gherghe este acum la izolare, iarăși, conform unei postări făcute de vedetă pe Instagram. De altfel ea a lipsit din mediul online câteva zile, ca apoi să facă anunțul:

„Am covid. După patru luni, m-am îmbolnăvit din nou. Habar nu am cum, cert e că sunt în izolare, până joi.”

Simona are acum o formă ușoară a bolii

Din fericire, Simona se simte bine, are o formă ușoară, nu ca cea din februarie, și spune că cel mai greu îi este să stea departe de copiii ei.

„Pare o formă mai ușoară, sunt mult mai bine ca data trecută. Și sper să rămână așa. Mi-e foarte dor de copii, au rămas la bunici, la țară.”

Vedeta de televiziune avea simptome ca de răceală, de aceea s-a și testat, înainte de a merge după copii.De altfel, așa m-am și testat, având simptome de răceală ușoară. Știam că mergem la bunici să-i luăm pe Ana și Vlad și am zis să nu riscăm nimic. Și bine am făcut… Cam asta e! Să ne vedem cu bine!”

O familie frumoasă și fericită

Prezentatoarea de la Antena 1 e căsătorită cu consultantul politic Răzvan Săndulescu. Împreună au doi copii, pe Ana și pe Vlad. Simona Gherghe a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 39 de ani, când a adus-o pe lume pe Ana Georgia. Cel de-al doilea copil, Vlad Ioan, s-a născut pe 9 mai 2019. Simona Gherghe şi-a făcut studiile în oraşul natal și a absolvit Facultatea de Litere, secţia Limbi Moderne, de la Universitatea „Al.I. Cuza”. Ea a debutat în presă din anul al doilea de facultate, fiind cooptată în echipa Radio Nord-Est Iaşi, ca editor – prezentator ştiri.
Cât Simona este ținută în casă de Covid, show-ul „Mireasa” continuă, iar cea care o va înlocui temporar este Gabriela Cristea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre