Simona Ionescu / Redactor Șef

Problemele nu se mai sfârșesc pentru Vlăduța Lupău. Artista și-a anulat spectacolele

Problemele nu se mai sfârșesc pentru Vlăduța Lupău. Artista și-a anulat spectacolele
Să fii și mamă și artistă, ambele cu norme întreagă, pare foarte greu pentru Vlăduța Lupău. Cântăreața are din nou probleme de sănătate.

După ce și-a botezat băiatul, Vlăduța Lupău și-a reluat munca, iar concertele și plecările dese de acasă au epuizat-o. Ce se întâmplă acum cu artista.

Problemele nu se mai sfârșesc pentru Vlăduța Lupău. Artista și-a anulat spectacolele

E iubită de românii din toată lumea dar, din păcate, Vlăduța Lupău trece acum prin momente grele. Artista a fost obligată să-și anuleze toate concertele, pentru că are probleme de sănătate și s-a internat în spital. Vedeta nu a dat până în acest moment mai multe detalii despre boala pe care o are. Dar a postat o fotografie de la un spital de boli infecțioase, purtând la mână o brățară de înregistrare. Ea le-a cerut scuze fanilor săi, anunțând că nu va ajunge la spectacolul care era programat la Chișinău.

Se confruntă și cu o cădere masivă a părului

Nu demult, Vlăduța le-a mai povestit fanilor că se confruntă cu o cădere masivă a părului și nu știe ce soluție să găsească. ”Mă gândesc la modul foarte serios să mă tund. Efectiv îmi e frică să mă mai pieptăn… Sunt aproape cheală.’‘, a declarat Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare.

A avut și dureri insuportabile de dinți

De asemenea, Vlăduța a avut și dureri crunte de dinți și a fost ajutată de internauți să găsească o clinică unde a primit ajutor de specialitate.  „Ia să vedeți un pacient care a ajuns de urgență la o clinică dentară.

A fost cea mai recomandată de voi, sper că m-ați trimis pe mâini bune. De dimineață, în loc să stau să-mi văd de treabă, am mers și mi-am făcut o radiografie la dinți.

După am făcut o mică pauză și am venit aici să vedem despre ce este vorba. Mă doare încontinuu partea stângă de aseară, abia închid gura. Sper să nu fac febră și alte chestii și am venit să văd, plus că mi s-a dezlipit și contenția. Eu am purtat ani la rând o contenție, după ce am avut aparat dentar”, a afirmat artista cu ceva timp în urmă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre