Simona Ionescu / Redactor Șef

Profilul lui Putin, conturat de un fost ofițer SRI. „Se hrănește cu frica unei persoane, chiar se amuză”, așa cum se vede într-o poză cu Angela Merkel

Profilul lui Putin, conturat de un fost ofițer SRI. „Se hrănește cu frica unei persoane, chiar se amuză”, așa cum se vede într-o poză cu Angela Merkel
De 11 zile de când Vladimir Putin bombardează continuu Ucraina, specialiștii încearcă să înțeleagă ce l-a determinat pe liderul Kremlinului să fie atât de dur.

Ce vrea Vladimir Putin? De ce vrea să distrugă o țară, fără să-i pese de cei care mor nevinovați? Ce se întâmplă cu adevărat cu liderul de la Kremlin?

Profilul lui Putin, conturat de un fost ofițer SRI. „Se hrănește cu frica unei persoane, chiar se amuză”, așa cum se vede într-o poză cu Angela Merkel

Întreaga omenire este îngrozită de ceea ce se întâmplă în Ucraina și așteaptă să vadă care sunt următoarele mișcări ale lui Vladimir Putin. Să fie oare liderul de la Kremlin un super erou sau un personaj fără scrupule, care are probleme de comportament, așa cum spun unii? Câteva răspunsuri la aceste întrebări le-a dat Paul Herinean, fost profiler SRI, invitat la emisiunea „100% Tu decizi”, de la Realitatea PLUS. Specialistul a văzut câteva fotografii cu Putin în diverse ipostaze și a spus lucruri extrem de interesante.

Copil abandonat de familie

Prima poză (foto sus!) pe care Paul Herinean a comentat-o l-a avut în prim plan pe Vladimir Putin, în perioada tinereții.  „La momentul acela, era doar un tânăr. Ce observăm aici este nesiguranța. Este îndârjit, ambițios, frustrat, dar nesigur. Am regăsit că este un copil abandonat de familie, crescut de mama și tată adoptivi.

Singurii prieteni din copilărie au fost doi câini. Există un grad ridicat de anxietate. Raportat la cariera pe care a avut-o în serviciile secrete, a face o poză îți ridică nivelul de anxietate”, a spus Herinean în emisiunea de la Realitatea Plus.

Are o personalitate cu porniri sociopate

Într-o altă fotografie la care a făcut referire specialistul se află două personaje importante, Angela Merkel, Vladimir Putin și un superb dog. Specialistul a remarcat că Putin este un personaj care se amuză de frica unei persoane.

„Acea figură de satisfacție, acel zâmbet de satisfacție ne arată o personalitate cu porniri sociopate. Nu numai că nu îi pasă de emoțiile, trăirile acelei persoane, dar el este cel care le cauzează. Se hrănește cu frica acelei persoane. Din păcate, se și amuză. Raporturile pe care Putin le stabilește sunt exclusiv raporturi de putere.”, e de părere Herinean.

Putin crede că i se cuvin toate

Interesantă a fost abordarea profiler-ului când a privit o altă fotografie, în care Putin apare îmbrăcat în costum de scafandru.

„Putin este un super-erou și el trebuie să arate aceste lucruri. Este un om cu niște abilități și aptitudini native extraordinare – poate să călărească, să facă baie…

El este cel mai cel. Este un om îndreptățit și care crede că i se cuvin toate.”, a mai spus profiler-ul. De asemenea, acesta a mărturisit că șefului de la Kremlin îi place să se asocieze cu persoane extrem de importante în domeniul lor precum Gerard Depardieu sau Steven Segal, actori care au atins cel mai înalt nivel de performanță.

Își conduce țara în mod dictatorial

Cât privește fotografia în care apare alături de Macron și Zelensky, Putin afișează un aer de superioritate. Același lucru se vede și dintr-o fotografie recentă, alături de generalii săi, de care stă departe. Acest lucru, spune profiler-ul, demonstrează că șeful Rusiei este un dictator, căruia toată lumea trebuie să i se supună. “Cum? Prin singurul mod pe care-l cunoaște în relaționarea interpersonală – raport de putere. Putin recurge la forță. Putin va răspunde mereu la forță”, e de părere Paul Herinean.

Sursă foto: realitatea

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre