Simona Ionescu / Redactor Șef

Protagonista serialului „Lia”, dată de gol de fani. Au descoperit un secret

Protagonista serialului „Lia”, dată de gol de fani. Au descoperit un secret
Ana Bodea, tânăra care o întruchipează pe Lia, protagonista serialului „Lia” se bucură pe deplin de viață, iar fanii se pare că i-au descoperit secretul.

Fanii protagonistei serialului „Lia” sunt cu ochii pe frumoasa Ana Bodea și au descoperit secretul acesteia.

A fost dat inelul de logodnă?

Vedeta de la Antena 1 trăiește o minunată poveste de dragoste cu simpaticul prezentator al Observatorului, Valentin Butnaru. Cei doi nu contenesc să-și demonstreze dragostea, postează fotografii din vacanțe inedite și toată lumea spera să facă pasul cel mare.

Acum câteva luni însă, știristul spunea că încă nu este pregătit să meargă mai departe și să aștepte momentul potrivit pentru a-i oferi iubitei sale inelul de logodnă.

Valentin și Ana s-au căsătorit?

Se pare însă că Ana a reușit să-și convingă iubitul și acesta să fi făcut gestul mult așteptat, iar cei doi să se fi căsătorit în secret. Cu puțin timp în urmă, Ana, care a fost balerină înainte de a juca în serialul „Lia, soția soțului meu”, a postat un superb videoclip în care dansa, dar a fost întreruptă de iubitul său, pe care l-a numit… soț.

„Când încerci să faci un TikTok, dar te prinde soțul”, a spus Ana în video. Să fie adevărat că cei doi au ajuns în fața altarului? Sau actrița își dorește atât de mult o viață lângă prezentator și îl alintă astfel, pentru a se obișnui cu ideea că nu va scăpa?

„Nu știam că te-ai căsătorit cu el”

Ana Bodea și Valentin Butnaru s-au căsătorit?

Fanii, cărora nu le scapă nimic, au sărit imediat cu tot felul de comentarii. „Soțul?? Aveți să ne anunțați ceva?? Sunteți superbi!!”, „Stai, soțul?”, ,,Soțul? Opaaa! Aveți ceva să ne spuneți?”, „Soțul??? Hopa!!! Nu știam că te-ai căsătorit cu el”, au spus câțiva dintre fani.

„Să ne pierdem, iubite, în valuri de lumină”

Cu câteva zile în urmă, Ana și Valentin au postat câteva fotografii de la mare, iar prezentatorul a scris și un mesaj în versuri. „Să ne pierdem, iubite, în valuri de lumină! / Să ne găsim, iubito, la orizontul de foc / Să ne căutăm, iubire, far’ de rău sau de vină / Să trăim, să iubim, să zâmbim în acest loc!”, a scris Butnaru.

Ana și Valentin formează un cuplu din 2023. El are 38 de ani, ea a bifat 23 de ani, dar cei 15 ani diferență nu a împiedicat o iubire puternică.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre