Simona Ionescu / Redactor Șef

Protejata lui Ștefan Bănică și-a îndeplinit cel mai mare vis. Cu ce se ocupă acum tânăra artistă

Protejata lui Ștefan Bănică și-a îndeplinit cel mai mare vis. Cu ce se ocupă acum tânăra artistă
Cu doi ani în urmă, Andrada Precup a uimit o lume întreagă cu vocea sa extraordinară, reușind să câștige sezonul 9 de la „X Factor”.

Solista nevăzătoare Andrada Precup, care a făcut parte din echipa lui Ștefan Bănică Jr. le-a demonstrat tuturor că orice persoană își poate depăși limitele.

Protejata lui Ștefan Bănică și-a îndeplinit cel mai mare vis. Cu ce se ocupă acum tânăra artistă

Într-un interviu pentru Click, Andrada a vorbit despre cum i s-a schimbat viața de când a fost marea câștigătoare X Factor. Tânăra, care a plecat acasă cu premiul în valoare de 50.000 de euro a rămas în relații extraordinare cu Ștefan Bănică, ba chiar a cântat alături de el la concertul extraordinar «Te iubesc, femeie!».

„Ștefan m-a făcut să înțeleg că într-un duet nu este vorba numai despre două voci”

„Mă bucur că am avut prilejul de a interpreta piesa «Mama» în duet. Au fost emoții greu de descris… Ștefan m-a făcut să înțeleg că într-un duet nu este vorba numai despre două voci care trebuie să se potrivească contextual și armonic, ci și despre plăcerea de a cânta împreună, de a fi unii cu scena.

Am înţeles de la el cât de importantă este conexiunea dintre artiști pe scenă. Apoi, de când s-a mai potolit pandemia, am profitat din plin de stagiunea colegiului, «Live la Enescu», realizată și condusă de profesorii noștri Dana Bartzer și Dan Creimerman, unde elevii colegiului susțin concerte transmise în direct pe facebook de echipa Art Channel”, a declarat artista.

Și-a cumpărat apartament

Dar asta nu e tot. Recent, ea și-a lansat și prima melodie din carieră și a reușit să-și împlinească un mare vis: și-a cumpărat apartament. „În urmă cu două luni, am lansat primul meu videoclip, pentru melodia «Bumerang». Este o piesă la care țin foarte mult și în a cărei poveste cred cu tărie.

Sunt convinsă că indiferent de cât de departe ne-am afla de persoana iubită, iubirea revine ca un bumerang. În ceea ce privește un posibil album, nu ştiu ce să spun, dar eu îmi doresc ca în viitorul apropiat să pot lansa unul care să mă definească. (…) Am reușit să-mi iau un apartament în care m-am mutat de curând. Cred că Dumnezeu, în schimbul deficienței mele, mi-a dat acest har de a cânta și de a bucura sufletele oamenilor”, s-a destăinuit artista.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre