Simona Ionescu / Redactor Șef

ProTV i-a luat caimacul Antenei de Revelion. În noaptea dintre ani, ProTevelionul, în topul preferințelor românilor

ProTV i-a luat caimacul Antenei de Revelion. În noaptea dintre ani, ProTevelionul, în topul preferințelor românilor
Revelionul lui Dan Negru n-a putut fi detronat de nicio altă televiziune timp de peste 20 de ani, dar după ce prezentatorul a părăsit barca Antenei 1, lucrurile s-au schimbat. Românii au preferat anul acesta ProTV.

Cu excepția Revelionului 2022, ultimul prezentat de Dan Negru, când ProTV a fost pe primul loc în topul preferințelor, Antena 1 a fost la înălțime. Anul acesta, vedetele ProTV le-au făcut românilor frumoasă noaptea dintre ani.

În noaptea de Revelion, românii au preferat ProTV în locul Antenei 1. Fosta televiziune unde Dan Negru a făcut istorie a fost pe locul doi, iar pe ultimul loc s-a situat Revelionul de la România TV. Potrivit datelor ProTV, în minutul de vârf, adică 22.14, priveau Protelevionul nu mai puțin de 2,8 milioane de telespectatori. Paginademedia.ro spune că la ProTV s-au uitat cu 600.000 de români mai mult decât pe Antena 1.

Andreea Marin a ridicat ștacheta la Revelionul de la ProTV

Andreea Marin a ridicat ștacheta

ProTevelionul i-a avut ca amfitrioni pe Raluka și Pavel Bartoș, iar dintre invitați au făcut parte Carmen Tănase, Anca Dinicu, Paul Ipate, George Ivașcu, Elvira Deatcu. Dar și cântăreți cu ștate vechi precum Andra, Theo Rose, Irina Rimes, Anna Lesko, Smiley, Andrei Bănuţă, Alex Velea, Corina Bud, Diana Matei şi Taraful Cleante, Oana Radu şi Vlăduţa Lupău.

Ștacheta a fost ridicată de fosta zână a surprizelor, Andreea Marin, care a făcut un duet în limba italiană cu celebrul sportiv Florin Răducioiu. Cei doi au interpretat melodia L’appuntamento (n.r- Întâlnirea), a Ornellei Vanoni.

Revelionul cel neBun al Antenei 1 i-a avut în prim plan pe Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, care s-au „luptat” cu „tăticuțul” nea Mărin. Vedeta supremă a show-ului a fost Loredana.

Andreea Esca, lecție de eleganță

Fosta zână a surprizelor și Andreea Esca au dat o lecție de eleganță

Prezentă la ProTevelion a fost și iubita prezentatoare Andreea Esca. Atât Andreea Marin cât și Esca au dat o lecție de eleganță, ambele vedete optând pentru rochii roșii ca focul, care le-a pus în evidență trupurile. Prezentatoarea a postat pe contul de socializare mai multe fotografii spre bucuria fanilor, care și-au exprimat admirația printr-o mulțime de like-uri și comentarii.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre