Simona Ionescu / Redactor Șef

Pugilistul Floyd Mayweather, bunic la 43 de ani. „Ginerele”, la 21 de ani, are deja 7 copii

Pugilistul Floyd Mayweather, bunic la 43 de ani. „Ginerele”, la 21 de ani, are deja 7 copii
Yaya, fiica de 20 de ani a fostului pugilist american Floyd Mayweather Jr  și a Melissei Brim a născut primul său copil, tatăl fiind un rapper controversat.

Se spune că noul an aduce întotdeauna multe surprize. Asta se întâmplă și în cazul lui Floyd Mayweather JR.  Pe lângă faptul că are o nouă iubită care este dansatoare de striptease, fostul pugilist trebuie să se ,,antreneze”, dar să se și obișnuiască cu meseria de bunic. Asta datorită faptului că fiica fostului mare sportiv, Yaya, a devenit în premieră mamă.

Anunțul a fost făcut chiar de Yaya, aceasta postând pe rețelele de socializare o poză cu piciorușul bebelușului.

Deși toată lumea se aștepta ca în centru atenției să fie Floyd Mayweather, se pare că tatăl copilul a reușit să capteze toate privirile. Rapperul cu numele de scenă ,,Young Boy Never Broke Again”, în vârstă de doar 21 de ani, face copii pe bandă rulantă. Nepotul lui Floyd este al șaptelea pe lista sa, scrie presa străină.

De altfel, fiica lui Mayweather, Yaya, a născut la doar o lună după ce tânărul rapper devenise tată pentru a șasea oară. Dar cu o altă femeie, bineînțeles. Mai mult, în vara anului trecut, Yaya a fost implicată într-o altercație violentă cu o altă tânără care a născut un copil al rapperului, pe numele ei, Lapattra Jacobs.

Ce părere are pugilistul Floyd Mayweater despre iubitul fiicei sale

Fostul boxer îl privește cu simpatie pe iubitul fiicei sale, chiar dacă acesta mai are 6 copii din relații amoroase anterioare.

,,Mă uit la Young Boy Never Broke Again ca la un copil. Nu mă pot supăra pe un copil ca el”, a declarat Floyd.

Bunicul Floyd Mayweater are și el o nouă idilă

De Revelion, pugilistul a anunțat că trăiește o poveste de iubire cu Anna Monroe, o tânără cu origini britanice. S-au cunoscut și s-au îndrăgostit pentru că Anna lucrează ca striperiță în clubul al cărui patron este Floyd Mayweather.

Publicația The Sun a dezvăluit prima relația și a consemnat că nu toată lumea este încântată de noua poveste de iubire. Părinții tinerei se pare că sunt îngrijorați pentru fiica lor pentru că pugilistul de 43 de ani are un trecut care include și violența fizică asupra femeilor care s-au perindat prin viața sa.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre