Simona Ionescu / Redactor Șef

Puya îl atacă pe Guess Who ca să-și promoveze nevasta. Și-au deschis magazin și trebuie promovat

Puya îl atacă pe Guess Who ca să-și promoveze nevasta. Și-au deschis magazin și trebuie promovat
Ironiile între colegii de breaslă nu sunt o noutate, din cauza lor unii ajung să nu își mai vorbească, în timp ce alți le trec la capitolul glume. La festivalul Untold, unul din artiști a fost prins cu substanțe interzise asupra lui, celălalt a râs de el de pe scenă. Asta știți. Dar totul a avut un scop anume. Nu ironia era miza.

După ce Guess Whos a fost prins la Untold cu substanțe interzise asupra sa, în buzunar, Puya a găsit o oportunitate ca să îi facă reclamă soției. S-a legat de el și de situație, ca să o promoveze pe aceasta. Direct și indirect. Așa cum știți, incidentul a avut loc după ce Guess Who a coborât de pe scenă, în urma recitalului său. Se pare că artistul a fost surprins în baia VIP cu un plic ce conținea substanțe interzise.

„La data de 09.08.2024, ora 01:40, Mocanu Laurențiu-Marian (Artistul Guess Who), a fost identificat în grupul sanitar din zona VIP, având asupra sa un plic transparent ziplock cu o substanță albă tip praf”, a transmis realitatea.net.

Guess Who, incident cu repetiție. A mai fost prins

Acesta nu este primul scandal legat de droguri în care este implicat Guess Who. În septembrie 2023, rapperul a fost depistat pozitiv la cocaină după un test rutier.

„La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 13:30, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat de 37 ani.

Guess Whos ar fi fost prins cu droguri la Untold (captură video)

În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au apărut indicii privind posibila prezență a unei substanțe psihoactive, motiv pentru care persoana a fost condusă la I.N.M.L. pentru prelevarea de mostre biologice. În cauză, a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute și pedepsite de art.336 alin 2 din Codul Penal”, a transmis la acel moment Poliția Capitalei.

Puya îi face reclamă soției, profitând de incidentul cu colegul de breaslă

Puya a avut o reacție ironică după incidentul cu Guess Who. Prezent de asemenea la festival, ca artist, a făcut o declarație ironică pe scenă legată de situația prin care a trecut celălalt artist. El a urcat pe scenă purtând o pereche de pantaloni lungi, tricotați în mai multe culori.

„Nevasta mea mi-a făcut pantalonii ăștia fără buzunare că a văzut ce a pățit Guess Who și a zis să fiu în regulă aici. (…)”, a spus Puya pe scena de la UNTOLD.

Nevasta lui Puya e femeie deșteaptă. Știe cum să facă bani și cum să îi atragă. Cât a participat la America Express, acum doi ani, a făcut promo, fără să anunțe că făcea reclamă unor produse. Apoi și-a lansat propria linie de costume de baie și haine tricotate.

Puya și soția sa, Melinda, au purtat tricotajele ei înainte de deschiderea magazinului, la Asia Express (Instagram)

În martie, anul trecut, Melinda Gărdescu și-a deschis salonul de modă, nevasta lui Puya dorind să fie cunoscută de acum înainte drept designer vestimentar. Ea are și magazin online. La momentul lansării acestuia, un cardigan costa 1300 de lei, prețul unei rochii tricotate ajungea la 600 de lei, în timp ce un costum de baie, de asemenea tricotat costa între 350 și 500 de lei. După lansarea oficială a brandului, Puya a cântat de cele mai multe ori în pantaloni tricotați de soția sa.

Melinda Gărdescu are 34 de ani și este căsătorită cu Puya de 11.  În general a preferat să fie discretă  și s-a dedicat, până acum, creșterii celor trei fetițe ale cuplului. Cei doi s-au cunoscut la un bal al bobocilor. 

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre