Simona Ionescu / Redactor Șef

Radu Ștefan Bănică, îndrăgostit lulea după un an de relație. Imagini cu iubita sa și un video memorabil

Radu Ștefan Bănică, îndrăgostit lulea după un an de relație. Imagini cu iubita sa și un video memorabil
Bucurie mare în familia lui Radu Ștefan Bănică. Fiul celebrului Ștefan Bănică și iubita sa au făcut un an de relație. Tânărul artist arată că e îndrăgostit lulea de Ioana.

Radu Ștefan Bănică și iubita sa au împlinit un an de relație, iar tânărul i-a trimis alesei inimii sale un mesaj de dragoste.

„Un an de când te iubesc”

Radu Ștefan Bănică și iubita sa

Radu Ștefan Bănică e cel mai fericit bărbat. A împlinit un an de relație și i-a făcut o surpriză iubitei sale, Ioana Văllimărescu. Fiul lui Ștefan Bănică  a postat o fotografie cu cei doi, îmbrățișați, pe contul de socializare și i-a făcut și o declarație de dragoste. „One year of loving you (Un an de când te iubesc)”, a fost mesajul artistului.

Fotografia a fost făcută pe malul mării, iar Radu își strânge fericit iubita la piept. S-a lăsat și cu petrecere, cei doi îndrăgostiți ciocnind un pahar în cinstea iubirii lor. Iubita a lui Radu Ștefan Bănică, Ioana Văllimărescu, a studiat la Universitatea de Arte din Londra.

Fanii au sărit cu mesajele

Radu Ștefan Bănică și iubita sa, mai fericiți ca niciodată

Fotografiile postate i-au luat prin surprindere pe fani, care au sărit imediat cu felicitările. „Bună alegere! Felicitări! / Ce frumos! / Sunteți atât de drăguți împreunăăă! / Mulți ani frumoși împreună! / Ce copii frumoși! / Mulți ani înainte, dragilor!”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care Radu Ștefan Bănică le-a primit de la fani.

Echipa Rețete și Vedete dedică frumosului cuplu Radu și Ioana o melodie cântată de Marcel Pavel, compusă de Mihai Alexandru în urmă cu 11 ani.

„Cred că mi-a fost și mie scris”

Cu ceva timp în urmă, Radu Ștefan Bănică a declarat pentru o publicație că încă din copilărie tatăl său i-a fost sursă de inspirație, dar „cred că mi-a fost și mie scris. Cred că și dacă nu era el, tot asta aș fi ales! Munca bate talentul, asta este o zicală de-a mea de la care încerc să nu mă abat”. Pe de altă parte, artistul a menționat că sunt mulți fani ai tatălui său care au așteptări mari din partea lui. Tânărul le-a spus că „avem două genuri muzicale diferite” și fiecare are publicul său.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre